Hirdetés

Aktív témák

• Kiki18

őstag

Egyszerűen hihetetlen...
    Segíteni akar nekem,én is neki..és ő mégis megtagadja...elküld a p*csába miközben éppen valami épkézláb teóriát próbálok róla felállítani amgam számára...mégse mondhatom mindenkinek azt,hogy egy megszédült ribanccal járok...

Az embereknek vannak hibáik,és én mindenenkívül igyekszem ezeket mindd elfogadni.Már azon vagyok,hogy véleményem ugyan lehet,de sose mondjam ki őket.Ha nem vesznek észre a világban,akkor a világ is békén fog hagyni.

Undorodom,ha emberekkel kell beszélnem,mind alávaló és szerencsétlen...egyszerű problémákkal küzdenek,akárcsak én...csak nem vagyunk képesek,vagy méginkább hajlandóak arra,hogy megoldjuk ezeket...Semmi nehéz nem lenne benne...mégis,mintha csinálnám magamnak a problémáimat...

Szeretem őt....vagyis csak az egyik felét...az egyik oldalát. Aki mindenáron azt állítja,hogy ő jó...és jót akar nekem...de ez az...csak mondja..állítja...ki tudja?talán csak magát nyugtatgatja...így jobban tud aludni...meg is értem...én élni is alig mernék már,ilyen elnyomás alatt.
    És azok a 'véletlenül' fejre kapott ütések...tegnap csak 4x talált el,mind véletlenül.Lehet,hogy szívügyileg szeret engem,de agyilag utál.Már a teste is mindenáron verni akar engem...hiába tagadja.

De mint minden más,itt is valószínű,hogy ezt az egészet csak beképzelem magamnak...

És mostmár kétség sem fér hozzá..ott kellett volna hagyjam,a szekrényeknél,mikor közölte...undorító kétszínű kígyó...

Vagy lehet,hogy mégsem?Lehet,hogy ez volt a sorsom,hogy őt 'jóvá' tegyem?Megtanítsam odafigyelni dolgokra?Ésszerűen gondolkodni és viselkedni?Vicces...hisz én nem vagyok az apja...nem azért vagyok,hogy segítsek rajta,mint egy nyomorulton...
    Nem is akarnék ilyet,soha.Mindigis egyenrangúnak tekintettem.Tisztelem őt,és becsülöm,mégha alig van mit is...
    Kitartok mellette,a szavai mellett,bármilyen komor én konok gondolataim lesznek is vele kapcsolatban.
    Nem hagyhatom magára,és ő sem hagyhat engem magamra...ó istenem,segíts...kérlek.

Aktív témák

Hirdetés