Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
őstag
Te írtad....kincsem.
Kincsem... nagyon szeretlek, és hiányzol... megcsalás.. nos.. SOHA az életben senkit sem csaltam meg, és nem is fogok senkit sem... hidd el, imádlak, és CSAK veled akarok lenni.. tihany.. nem jön (tudjukki), és én nem szoktam inni.. ezen kívül... hidd már el, hogy ha én szerelmes vagyok, akkor igenis tökéletes az az ember, akit ennyire imádok.. ez esetben Te szeretleeeeeeeeeeeeeeek!!!!!!!!!!(L) és nem baj az, hogy nem szereted a komoly zenét, le van az szarva, nem lényeg
az együtt öregedünket komolyan gondoltam, bár én is elgondolkodom néha, hogy mi lesz, ha megunsz, és akkor ez füstbe megy... de én hiszem, hogy minden szép lesz (L)(L)(L)
nagyon szeretlek, és hiányzol.... nagyon.. remélem, szombaton tali.. vigyázz magadra, és ne gondolkodj butaságokon, mert én imádlak, és csak te kellesz nekem!!!!
Csókollak
Ui.: Bombázó? azt hogy?
Ugye,milyen szép szavak?Mind hazugság...nevetséges....
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- Anbernic RG405M
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest