Új hozzászólás Aktív témák

• Juríj

csendes tag

válasz hadsz #567 üzenetére

Ami az értesüléseimet illeti, sajnos nem első kezes. De sok dolog összeáll az emberben ha pár ilyen helyen jár. Egy főkolompos, akitől van némi infóm, volt itt akkor amikor még hadrendben volt a bázis, ő akkor Tölgyesen szolgált és vendégjátékokra és vetélkedőkre mentek Szovjet bajtársainkhoz. '88 - ban ezen a bázison akadt olyan, alkalmazott, aki úgymond polgári személyként végzett különböző munkákat. Gondolom amire nem volt emberük, vagy egyéb okból. Ők a mi embereink, talán kevéske borért tudnak minőségi információt adni.
    Annyit mondhatok, hogy az élet ebben a laktanyában nem hétköznapi volt. Aki itt szolgált az sofőr vagy őr volt, v. nagyon értett "valamihez".
    Az őrség komoly kutyás megerősítéssel is bírt, a karámokat is lehet még látni.
    Rengeteg gumikerekes technika volt és ezeket ki kellett szolgálni.
    A létszámra sokat utal a két legénységi épület, ami már Mária Terézia idején is állt, az egyik három a másik két szintes. Ha megnézitek a szinteken lévő legénységi körletet kiokoskodható a létszám kb.
    Viszont a tiszti szállás is meglepően nagy, az ő létszámuk is számottevő volt.
    Én is szeretnék minél többet tudni Császárról. Sajnos nem túl régen jártam itt először, hogy többet mondhassak, viszont pár napja voltam.

Új hozzászólás Aktív témák