- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bump3r111
tag
A lényeg a "ma este" lenne, nem pedig hogy egy este alatt...
3 fújás kellene de ha már valakivel emiatt összefutnék gondoltam vennék egy értelmes mennyiséget.. -
bump3r111
tag
Sziasztok! Segítsetek ki ma vásárolnék Guerlain L'Homme Ideal EDP -ből 5-10 ml-t estére kellene
Akinek van várom a privát üzenetét. Köszönettel!
-
bump3r111
tag
Bvlgari Aqua Amara-t már nem gyártják? Most akartam megnézni mennyiért tudnám elpasszolni és eléggé meglepődtem.
-
bump3r111
tag
Bleu de Chanel-ből EDT/EDP/Parfüm?
Valamint hattttalmasak az árkülönbségek, Notino másfélszer drágább mint egy-egy parfümös oldal. Ismertek megbizható weboldalakat ahonnan tuti eredetiben tudnám megvenni? Kössz
-
bump3r111
tag
válasz
Jhonny06 #17622 üzenetére
Lili parfümériát láttad? John Varvatos, Mancera, Montale, Creed, sok márkából van nekik, ez azért nem éppen Douglas top 10.
Haveri körben régóta ott vesszük a parfümöket, főleg teszterek vannak nagyon jó árban.
Szerintem tuti eredetiek, már csináltam sok összehasonlítást a douglasban is megtalálható parfümökkel, és még nem véltem felfedezni különbséget.
Aqua Amara, Dylan Blue, Burberry London, Valentino Uomo Intense pl. ezekből már vettem tesztert itt aprópénzért (mondjuk ezek pont tucatok)
És ez nem a reklám helye! -
bump3r111
tag
Nektek mi a "the most complimented" niche parfüm? Tehát kifejezetten mások véleménye alapján, mire kaptátok a legtöbb elismerő bókot?
-
bump3r111
tag
Valakinek esetleg tipp, Spicebomb-ot hol tudnék megszagolni? Nem merem berendelni vakon
-
bump3r111
tag
Nyári illatot tudtok ajánlani? Bvlgari Aqua Amara-t használok, estékre Versace Dylan Blue.
Kéne valami ütős nyári illat a nagy melegekre napközben amit nem szenvedés viselni. -
bump3r111
tag
válasz
slick-adam #12984 üzenetére
Pont megtaláltam én is a kommentek között. Ezer köszi. Rendelek és írok én is ha minden rendben ment.
Ingyen adnak még 3 samplet is, végre megszagolhatom a Vikinget -
bump3r111
tag
Valaki tud adni megbízható oldalt ahonnan tudnék Aventust rendelni?
Mondjuk olcsóbb áron mint Neroli / Notino. Külföldi rendelés nem gond.Nose.fr-t ismeri valaki?
-
bump3r111
tag
Spicebomb / Spicebomb Extreme-et hol tudnám megszagolni? Tudom nem nyári illat de épp akciósak.
-
bump3r111
tag
Hali, esetleg valaki tudna e dobni linket bevált kis szórófejes üveghez.
Külföld is játszik.
Ami értelmes minőségű, nem folyik és jól szórja a parfümöt.
2,5 5, 10 ml-es méretben leginkább.
Kössz! -
bump3r111
tag
Demeter - Pineapple parfümöt vajon itthon honnan tudnék beszerezni? Ismeri valaki?
-
bump3r111
tag
L'air Du Desert Marocain by Tauer Perfumes <- honnan tudnék beszerezni egy mintát ebből?
-
bump3r111
tag
Vajon Aventust honnan lehet nagy kiszerelésben jó áron szerezni? Akár társulnék is ha valakit érdekelne!
Rendeltem belőle egy mintát és teljesen megbabonázott. -
bump3r111
tag
Sziasztok, Aventus 2 ml minta Notino-ban vajon eredeti? Végre megszagolnám mit tud.
-
bump3r111
tag
Megjött a Jacques Bogart Bogart Pour Homme.
Külföldi tesztek alapján rendeltem, vakon, mint olcsó de tartós "beast mode" parfüim.Finoman szólva is igazak a róla szóló tesztek.
Az eleje eléggé szintetika, fél óra elteltével viszont egy nagyon kellemes egész napon át tartó édes dohány vanília cherry illat FELHŐVÉ változik. -
bump3r111
tag
Sziasztok, tudtok valami külföldi (európai?) megbízható parfüm rendelős oldalt?
Nautica Voyage kellene nekem de magyar oldalakon már nem találok belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest