Hirdetés
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alienpapa
senior tag
válasz
Stauffenberg #9995 üzenetére
Jó lett volna, ha kicsit hamarabb találok a topikra, tudtam volna spórolni. Bár így is örülök, hogy ilyen ph-n!
-
slick-adam
aktív tag
válasz
Petyke77 #9998 üzenetére
en spec imadom. es nincs akkora különbseg a vintage es mostani között, mint amennyire fel van fujva. nehany alapanyag mar nem hasznalhato, szintetikusokkal van helyettesitve, de a karakter ugyanaz.
többnyire a leszaradast szeretik az emberek inkabb, ja. de en speciel a nyitanyt birom igazan.Sauvage az nalam 90s random tusolo illat, DE csak ha arra koncentralok. ugyanez Kouros-nal, magyaraznak sokan, hogy vizelet illata van, amit valahol ertek, mert a méz tenyleg emlekeztethet szaradt edes hugyra. de ez is csak, ha nagyon keresem. de miert keresnem... ezek buta asszociaciok.
-
-
Petyke77
tag
Nagyon sok ellentétes véleményt olvastam mostanában az YSL Kouros-ról, felkeltették az érdeklődésem😀. Valakinek van tapasztalata vele? A Body Kouros bejön,abból van 10ml. Az a baj hogy Notinon csak 1ml minta van belőle nem fújós bár lehet elég lenne. Elég megosztónak tűnik.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
alienpapa #9994 üzenetére
Szerintem nem a választásodat szólták le, hanem azt, hogy túl sokat fizettél érte, mert ennyiért már jóval magasabb kategóriás cuccokat is lehet venni.
Hidd el, én is kb 2-3 éve vettem először internetről parfümöt és elég bátortalanul vágtam bele félve a hamisítványoktól, de itt is nyugodtan lehet kérdezni, hogy melyek a megbízható helyek. Notino, Ragyogj például nekem már bevált, pár napja meg írtam is az egyik budapesti boltról, ahova be lehet sétálni és kapsz eredetit a nagy üzletláncok árai alatt. De menj fel Árukeresőre, nézz ki egy boltot és írd be ide a nevét a keresőbe, biztos lesz vele tapasztalat.
-
sonkabence
csendes tag
válasz
slick-adam #9988 üzenetére
Legalább bevallja, hogy bizony a niche házak is ugyanúgy használják a szintetikumokat bőséggel... Hiába megy a gusztustalan médiaszöveg a creednél is a természetes összetevőkről, a valóságban csak szintetikumok halmaza minden illatuk. Igaz ez a többi házra is.
-
slick-adam
aktív tag
most olvastam erdekes MFK interjút.
hehe
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
A Müllerben vettem egy 100 milis Paco Rabbane 1 Million parfümöt 25900-ért. Én nagyon drágának találtam ennyiért, de nem mertem netről rendelni, nehogy hamisítványt kapjak. Kérdés, hogy ti honnan vásároltok?
Látom az előző kommentekben, hogy a Notino viszonylag megbízható bolt, de esetleg van-e más tapasztalat? -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Petyke77 #9984 üzenetére
Rendeltem már onnan és nem volt vele gond, de a Notino értékelése az árukeresős oldalakon amúgy eléggé gatya, nagyon sokan panaszkodnak hamisítványra. Nem tudom ennek mennyi a valóságalapja és mennyire játszik közre az, hogy a felhasználók egyszerűen barmok és rossz verziót rendelnek (EDP helyett EDT vagy valami speciális kiadást a normál helyett). Gyanítom utóbbiról van szó, de a Notino jó nagy ívben tojik arra, hogy ezeket a lehúzó értékeléseket rendbe tegye.
Öcsém ahol dolgozik a legmagasabb átlag értékeléssel rendelkezik az árukeresős oldalakon meg Facebookon a saját területén, mert ők minden lehúzó értékelést kivizsgálnak és felveszik a kapcsolatot a userrel, általában valamilyen félreértés miatt dühöngenek, amit aztán vissza is vonnak a legtöbben.
-
pohár
félisten
válasz
slick-adam #9982 üzenetére
a baba
-
bump3r111
tag
Sziasztok, Aventus 2 ml minta Notino-ban vajon eredeti? Végre megszagolnám mit tud.
-
slick-adam
aktív tag
Creed arakkal igazabol csak Franciaorszagon kivul van gond. minel messzebb utaznak onnan az üvegek, annal dragabbak. uj Viking Franciabol rendelve postaval 205 euro. azzal szerintem semmi gond nincs. uj Serge Lutens 100ml-es üvegek is 180-ba fajnak es a kutya se szol erte. vagy a 70ml-es MFK-k 140-ert...
ha mar MFK... ugyanezek az üvegek pl Kanadaban kb dupla annyiert mennek... erröl ennyit.
EU-n belül hülye aki nem Franciabol rendeli a Creed cuccokat. USA-t meg felejtsük el, vicc valoban. de lesz majd ez is olcsobban, mint Aventus is.söt, csekkoltam Viking-et ujra:
- 250ml-es flakon 300 euro
- 500ml-es 526 euroez elöny Creed-nel, hogy nagy kiszerelesben is aruljak joval olcsobban az illatokat. igy össze lehet ülni ciganyba split-re.
-
Jhonny06
veterán
válasz
kk831228 #9976 üzenetére
Ez amúgy viccen kívül iszonyatosan gyenge parfüm lett.
De nagyon hype-olták. Szerintem mindig azt hiszi a közösség, hogy egy "Aventus 2" szintű cuccot fognak kihozni, pedig a Creed néhány kivételtől eltekintve nagyon felejthető brand.
Az árazás pedig no comment, főleg, hogy ugye már a kisebb, 100ml-es üveggel árulják. Persze ez ugyanolyan nevetséges lenne 120ml-es üvegnél is.
-
×HULK×
csendes tag
válasz
Stauffenberg #9971 üzenetére
Kriszti-Zoli nálam is rendben van.Én is vásároltam már náluk,és eredetit kaptam(Aventus for Her)
-
Azie
őstag
válasz
Stauffenberg #9971 üzenetére
igen, van aminek kiszereléstől függően (gondolom vidéki/ilyen-olyan parfümériák is tőlük vesznek, és ami megy ilyen szinten) magasabb az ára, mint a netesek /EUs stb helyek. Jó is, hogy szóba került, most jutott eszembe, hogy ígértek nekem Carbone-t, ha előkerül a raktárból, azt mondta a csaj kérdezzek rá 1-1.5 hónap után, hogy előkerült-e
-
Stauffenberg
nagyúr
Béke út, Kriszti - Zoli tesztelve.
(Csak azok kedvéért, akik beütik a keresőbe, mint én.)
A bolt amúgy egyáltalán nem bizalomgerjesztő, iszonyat mennyiségű parfüm van kipakolva a polcokra, az utolsó millimétert is kihasználták, amitől aztán van az egésznek egy kínai bazár jellege, de a Dolce & Gabbana Light Blue parfüm amit vettem teljesen eredeti és bontatlan (fóliás). A barátnőm már birtokba is vette és elégedett vele (10 éve ez a fő illat nála, szóval érzi ha valami nincs rendjén).
Azért érdemes úgy érkezni, hogy az ember tisztában van a netes árakkal is, ebből van 25, 50, 100 és 200 ml-es kiszerelés és volt ami olcsóbb, volt ami drágább volt, mint a bejáratott webshopok árai.
Tőlem első vásárlás alapján kap egy pipát.
-
Mercutio_
félisten
Notino-n van ma éjfélig Caron Yatagan 125ml 10k-ért, ha valaki venne és szétdobná 40ml érdekelne.
-
Jhonny06
veterán
Még van 2x30ml Interlude, ha érdekel valakit (olcsón, teszter ár).
-
Petyke77
tag
Ha valaki szereti az édes ámde férfias illatokat,ajánlom a Rasasi Daarej-t. Baromi jó,nagyon tartós,projection is szuper. Ár érték aránya kiváló,mostanában a legjobb blind buy amit sikerült összehoznom.
-
mufi
senior tag
válasz
overclockerr #9963 üzenetére
Ha vetiver akkor vagy red vetiver vagy le gallion vetyver.
Ma 6-7 fujas red veriver reggel 7kor, meg most is erzem tusolas utan... -
Azie
őstag
válasz
Stauffenberg #9954 üzenetére
nem piszkálnak, cserében én sem trollkodok oda, amikor valaki illatot szeretne választani és márkára kérdez az eladó, nem illatjegyekre és szokásokra.
-
Azie
őstag
válasz
overclockerr #9956 üzenetére
grey vetiver rajtam nagyon gyenge, percek után már nem is lehet érezni, a malizia uomo-hoz tudnám hasonlítani tartósságban
-
Azie
őstag
válasz
Stauffenberg #9952 üzenetére
én sokmindent vettem náluk, mondjuk egyik sem az a full mainstream, ezeket szerintem nem is hamisítják.
árulnak nicséket is meg mindenfélét, nekem nem volt velük problémám, teszterrel meg dobozossal sem. -
-
overclockerr
tag
válasz
Jhonny06 #9957 üzenetére
Black Orchid is elég kellemes volt, bár azt nem is fújtam ki meg már előtte párat szaglásztam. Ilyen kicsit rágós illatot éreztem, de tetszett. Valamikor ránézek még.
DHI is ütős, konkrétan táskámból vettem ki a füzetet és még érződött egy nap után.Hasonló designer illatot tudsz ajánlani? (felhő, tartósság lényeges szempont lenne)
-
Jhonny06
veterán
válasz
overclockerr #9956 üzenetére
Rajtam nagyon gyenge volt az Extreme, ezért a Femme-t vettem meg. Nagyon hasonló, csak a Femme még kifinomultabb és nagyon jó a tartóssága. Egyáltalán nem női illat.
-
overclockerr
tag
Sziasztok!
TF Noir Extreme edt-je mennyire gyengusz? Edp-hez hasonlítva sokkal kakaósabb. Pour Femme-t találtam ott még, hasonlít, de töményebb és azért mégis másabb.
Grey Vetiver is kellemes, de tartóssága szintén kérdéses.Valakinek esetleg volt tapasztalata a fentebbi parfümökkel?
Előre is köszönöm a választ!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Stauffenberg #9954 üzenetére
Így van,van vagy 3 illat amit ki szeretnék próbálni hogy milyen mert az illatjegyek alapján tetszik.
-
Stauffenberg
nagyúr
Ja hát ennyitől még egy eladó sem néz szúrósan. Az okoskodást sem kell hallgatni, én bármilyen boltba megyek be megköszönöm a felajánlott segítséget, de közlöm, hogy van egy-két kiszemeltem és szeretném élőben is megnézni, megtapogatni, megszagolni, felpróbálni. Az eladó meg még örül is ha nem kell aznap a századik vendéget is a betanított szöveggel fárasztania. Lehet ezt tök kulturáltan is. Ha meg célirányosan néhány illatra mész és nem fújod ki az összes tesztert céltalanul, akkor főleg.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Stauffenberg #9952 üzenetére
Akkor nem megyek be,az okoskodásra nem vagyok kíváncsi és 3x áron sem szeretnék parfümöt venni.
Azért kérdeztem mert ami reptéren van parfüméria (nem tudom melyik) ott tök normálisan állnak a dolgokhoz.Mondtam hogy csak pár illatot szeretnék megszagolni,hogy télre mit vegyek és hagytak is békén szaglászni. -
Stauffenberg
nagyúr
Felhívtam őket, van raktáron.
Tudom biztosan unalmas a kérdés, de akkor itt garantáltan eredeti minden? Elég jó árakat hallottam a telefonban.
(#9951) ToBeY: Szerintem semennyire. Én is szoktam néha. Ha odajön az eladó, csak annyit mondok, hogy szeretnék új illattal megismerkedni, de azért nem árt ha van fogalmad arról, hogy nagyjából milyen vonalon gondolkodsz. Múltkor is volt, hogy erélyesen elcsevegtem az eladóval és mondta a tippeket, hogy mit szimatoljak még meg, erre bejött egy csaj és ész nélkül fújkált a teszterekből, azért vele nem voltak olyan kedvesek. Amúgy meg pont erre vannak az ilyen szaküzletek, hogy végig tudj szimatolni több mintát is.
Persze szeretik ha veszel is valamit, legfeljebb akkor néznek szúrós szemmel, ha aztán vásárlás nélkül távozol, hogy otthon megrendeld jóval olcsóbban.
-
ToBeY
nagyúr
A Marionnaud-ban mennyire néznek szúrós szemmel ha csak bemegyek szaglászni?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest