- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz
Fr@nkieWilde #9206 üzenetére
Szívesen: az első mondatod: Itt van egy lista (a sok közül), melyek a nők által kedvelt top 5 férfi parfüm aromákat tartalmazza.
A nők (elég tág csoport) által kedvelt top5 (???) - nem érzed, hogy ez olyan, mintha azt mondanám, hogy a férfiak által kedvelt top 5 autómárka kényelmi funkcióit tartalmazza? Egy annyira szubjektív dolognál, mint az illat deklarálni nemhogy 5 típusú parfümöt, de 5 jegyet?
))
A cikk első mondata: Sokféle toplista létezik, ahol aszerint rangsorolják a férfi parfümöket, hogy melyek tetszenek legjobban a nők számára. Összetevőik között az alábbi öt aroma az uralkodó.
Itt már nem is csak egy, de sok toplista ismeretlen eredményeiről beszélünk. Még izgalmasabb.
Az ajánlataid nem tudom kire vonatkoznak, de azokkal kapcsolatban nem tudom mi volt a gondod a kommenttel, leírtam az én tapasztalatom a versacéról, a többiről meg nem, mert nem ismerem őket, hanem hozzáírtam, amit ismerek és jól visszaadja az említett jegyet.
Ettől függetlenül tartom, hogy nettó baromság a cikk, mert az alapján választani parfümöt, hogy milyen jegyek vannak a top5ben (még ha mérvadó lenne is), hát baromság. A cikk alapján vegyél egy citrusos cédrusos borsos illatot és te leszel a helyi donhuán.
"A férfiakkal ellentétben ugyanis a nők szeretik azokat az illatokat, amelyekhez a frissességet és a tisztaságot párosítják, legyen az akár a frissen mosott ruha vagy a frissen megszegett kenyér illata."
-> a férfiak a büdös izzadtságszagot és a szennyest és penészes főzelék szagát szeretik. o.O
Ez a széles koronájú, tűlevelű fa elsősorban éppen arról ismert, hogy parfümök készítéséhez használják.
A cédrust elsősorban a szú és molymentessége miatt használják, hajókhoz és bútorokhoz, épületekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest