Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz Fr@nkieWilde #9206 üzenetére
Szívesen: az első mondatod: Itt van egy lista (a sok közül), melyek a nők által kedvelt top 5 férfi parfüm aromákat tartalmazza.
A nők (elég tág csoport) által kedvelt top5 (???) - nem érzed, hogy ez olyan, mintha azt mondanám, hogy a férfiak által kedvelt top 5 autómárka kényelmi funkcióit tartalmazza? Egy annyira szubjektív dolognál, mint az illat deklarálni nemhogy 5 típusú parfümöt, de 5 jegyet? ))
A cikk első mondata: Sokféle toplista létezik, ahol aszerint rangsorolják a férfi parfümöket, hogy melyek tetszenek legjobban a nők számára. Összetevőik között az alábbi öt aroma az uralkodó.
Itt már nem is csak egy, de sok toplista ismeretlen eredményeiről beszélünk. Még izgalmasabb.
Az ajánlataid nem tudom kire vonatkoznak, de azokkal kapcsolatban nem tudom mi volt a gondod a kommenttel, leírtam az én tapasztalatom a versacéról, a többiről meg nem, mert nem ismerem őket, hanem hozzáírtam, amit ismerek és jól visszaadja az említett jegyet.
Ettől függetlenül tartom, hogy nettó baromság a cikk, mert az alapján választani parfümöt, hogy milyen jegyek vannak a top5ben (még ha mérvadó lenne is), hát baromság. A cikk alapján vegyél egy citrusos cédrusos borsos illatot és te leszel a helyi donhuán.
"A férfiakkal ellentétben ugyanis a nők szeretik azokat az illatokat, amelyekhez a frissességet és a tisztaságot párosítják, legyen az akár a frissen mosott ruha vagy a frissen megszegett kenyér illata."
-> a férfiak a büdös izzadtságszagot és a szennyest és penészes főzelék szagát szeretik. o.O
Ez a széles koronájú, tűlevelű fa elsősorban éppen arról ismert, hogy parfümök készítéséhez használják.
A cédrust elsősorban a szú és molymentessége miatt használják, hajókhoz és bútorokhoz, épületekhez."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Unigine Superposition Benchmark
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest