Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cannibal
senior tag
Most olvasom, hogy a Notino-n 15% kedvezmény a nem akciós parfümökre a notino15hu kóddal.
Van egy kérdésem is. Nektek van illatotok, vagy állandóan variáljátok? Úgy értem az illatot, hogy szinte mindig azt hordod és egy idő után már te jutsz az emberek eszébe arról az illatról.
Létezhet amúgy ilyen illat, ami minden évszakban, hőmérsékletben, napszakban működik?
-
cannibal
senior tag
Abban tudtok segíteni, hogy melyik oldalon lehet esetleg úgy szűrni a parfümökre (ajánlásokat szerezni), hogy milyen évszakra való? Én a https://www.fragrantica.com/ oldalt nézegettem általában, de itt én ilyet nem találtam. Tavaszra szeretnék valamit nézni és szeretnék ihletet meríteni.
Ezen kívül azt kérdezném még, hogy a Sauvage-ból melyiket érdemes választani? Van ugye Eau de Toilette, Eau de Parfum, meg Parfum. (Árban nagy eltérést nem láttam.) Tekintve, hogy eléggé elterjedt illat, honnan érdemes rendelni, ahonnan valószínűleg eredeti jön? Notino, Douglas?
-
cannibal
senior tag
Notino -5% eb13u8-9s8 (csak ma)
-
cannibal
senior tag
Melyik Notino üzletbe érdemes menni szaglászni? Hop van nagyobb valaszték? Mammut vagy Aréna pláza?
-
cannibal
senior tag
válasz dirtboy86 #27774 üzenetére
Köszi szépen srácok.
Alapjába véve azokat az illatokat szeretném megszaglászni, amiket itt is ajánlotok:
Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui
Rumz Al Rasasi Leo Pour Lui
Club de Nuit Man Intense
Meg még pár Givnechy illatot néztem ki.Klassz lenne egy helyen megszaglászni az összeset, nem akarom bejárni érte az egész várost. -
cannibal
senior tag
válasz Elektrosokk #27776 üzenetére
Ha nem tudom megszaglászni őket, akkor lehet nem is megyek.
Tudom parfüm viszonylatban nem egy nagy értékű illatok, de nem akartam vakon venni, ha nem muszáj. Legközelebb lehet okosabb leszek és előbb kérdezek, mint, hogy nyakamba veszem a várost. -
cannibal
senior tag
Nagyon köszi mindenkinek!
#27776Elektrosokk Megrendeltem a Leo-t. Meglátjuk.
Voltam a Mammutban. Normális méretű bolt, nem volt egy óriási parfüm választék. (Itthagyom, hátha valakinek még jól jön ez az infó.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Automata kávégépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Motoros topic
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hálózati / IP kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest