Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz pRedATor #125 üzenetére
Hát tévéjátékból eddig csak egy Texas Instruments-szel találkoztam. Milyen király volt rajta a Parsec nevű űrhajós játék!
Szóval voltak régen jó dolgok! És akkor még nem ment az Intel vs. AMD vita! bár gondolom akkor volt más! De arra nem emléxem mert kicsi voltam.
Mostanában meg túl nagy gépigényűek a mai programok. Bár régen is így volt. Emléxem, volt osztálytársam PC-jén iszonyatosan szaggatott a Golden Axe!!!
De tényleg! színte élvezhetetlen volt! Pedig nem volt még vindóz, ami leszívja az erőforrásokat! DOS, pár megaram, de 4-nél tuti nem volt több, és egy kicsi pár megás vinyó! Hehe... Komodorban vinyó sem volt. Talán ezért is volt olyan olcsó!''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
Dalai Láma
őstag
válasz [Gandalf] #19 üzenetére
Én is leginkább játszottam. Ritkán én is írogattam kis progikat, de nem volt olyan nagy szám. Ja, és volt a Commodorehoz egy mártix nyomtató is, és a szövegszerkesztővel csinált szövegeket ki lehetett nyomtatni. Ez is király volt.
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
-
Dalai Láma
őstag
Nekem is C64, úgy '88 környékén (akkor még csak 3 éves voltam). Apukám munkahelyére jártam először játszani vele, menő volt a Frosch c. játék!!!
Aztán hazakerült, és lett hozzá Joystick, meg volt hozzá egy Philips monitor, ami csak zöld színt ismert. Nagyonsötétzöld=fekete, stb. De egy húsvéton tojt a nyúl egy új flopimeghajtót (VC1541). Ez fel volt turbózva, a belsejében +1 emeletnyi csip vilr, és egy szivárványszínű IDE-hez hasonló kábel ment a C64 hátuljába.
A gépen volt egy kapcsoló, amivel másik üzemmódba lehetett váltani. ŰFekete lett a háttér. És az F billentyűkkel lehetett dolgokat csinálni, pl.: F3=RUN, F1=LIST, F5=load, F7=LIST (a flopi tartalma). Ja, és a Giana Sisters-t 8 mp alatt töltötte be!
Ez a gépem 2000-ig volt használatban. Néha még most is előveszem. Aztán jött egy 333-as Celeron 2000-ben, és most valami jobb, talán egy 1GHz-es Duron.''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest