Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
-
sziku69
őstag
válasz
zolynet
üzenetére
Szia. Akkor azért nem unatkoztatok. Melyik az 1-es tó? Nem tudom, mert amikor én arra járogattam, még nem volt horgásztó. Ha bemész a főútról a bekötő úton. Akkor bal oldalon van egy tó. Azt hiszem az a legrégebbi. Közvetlenül utána van egy másik, ami szintén balra esik még. Vele szemben van egy harmadik, ami a bekötő úttól jobbra esik. Nem tudom, a halnevelő medencék megvannak még?
Kéne már egyet nosztalgiáznom nekem is, és elmenni körbenézni. Mindegy október elején megyek haza muter szülinapjára, majd kiugrom, megnézem a nagy események helyszínét

dragonfx: Anno nekünk a falu másik oldalán levő tónál (a sógorom ott volt halőr akkor már) azt mondták erjesztett kukorica darával, és sima kukoricával horgásszunk. Ez persze már 23 éve volt

-
sziku69
őstag
válasz
zolynet
üzenetére
Majd írjál róla milyen volt. Ott laktam 30egynéhány évig, de csak a falu másik oldalán levő tóban horgásztam, mert annó 1990 környékén ott volt a horgásztó. Ez a mostani, abban az időben a TSZ-é volt, mint halastó. Nem csodálom, hogy vannak benne 25 kilós pontyok is, a harcsákról nem is beszélve 25 fölöttiek. A sógorom ott dolgozott. 12 hektáros a kis tó. A 80 as években szinte minden héten volt nálunk valamilyen halétel.
Szóval jó horgászatot!
Görbüljön!!
-
sziku69
őstag
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Tudtok pest megyében olyan tavat, ahol lehet pörgetni?Most vettem egy 80 éves bácsitól egy teljes felszerelést, aki ráckevénél horgászott. Volt egy stéges horgásztanyája. 5 bot, szákok, merítőháló. 1000 különféle horog egy csomó úszó, pár kilométer damil.
És ami nagyon bejön, egy csomó fajta villantó, Ezeket 46 év alatt gyüjtögette az öreg. -
sziku69
őstag
válasz
sketchifun
üzenetére
Köszi. Esetleg valahol a közelben egy keszegező hely van?
Péteriben voltam, valamint Isaszegen is. Engedélyem van, az nem gond. Gyömrőn merre van a tó? Az óvoda melletti úton lehet odamenni? Mert ott van egy, arra beljebb. -
sziku69
őstag
Sziasztok!
Pest megyében, pontosabban Maglód környékén, tudtok valami jó horgászhelyet? Leginkább ponty, amúr, esetleg kárászra mennénk.
Ha esetleg valami jó keszegező helyet tudtok, az is jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Steady74