Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pekoka
tag
válasz
#13935616 #81004 üzenetére
Erre azt tudom mondani, hogy faterom régen horgaszott. Nem egy Dunán, csak egy Zagyván, meg néha a Tiszán, de fogott.
Az ő borzasztó egyszerű technikájával fogtam meg életem első két amurjat, mikor kollégámmal voltam horgászni. El sem hitte kollégám, hogy 2 amurt is fogtam, mert egyszerre volt a két boton kapás, meg ő évtizedek óta horgaszik, én meg akkor váltottam ki az engedélyt ( újból kb 12-14 év után)és nem a ponty érdekelt, hanem kimondottan az amur. Édesapám ebben segített.
Állatok miatt volt/van itthon táp. Galambok, tyúkok, disznók. Ő tudta mit kell, hogyan összerakni. Kb. 6-8 órát vártam, de egy életre szóló élmény volt. Jöttek előtte dévérek, annak is örültem nagyon, mert hal, de az amur volt az igazi ( nem voltak szerintem 5 kilonal sem nagyobbak [lehet], de nem ez volt a lényeg).Ezzel azt akarom mondani, amit Te is. Faterom 30-35 éve nem horgászik, mégis az ő technikájával lettem sikeres. Nekem van egy gyerekként kapott eurostar 3 méteres botom, meg egy 3,60 Navity (ezt már én vettem). Nem egy verseny felszerelés, szóval nagyon messzire sem dobhattam ezekkel.
galervin "kollégával" vagyok egy idős, mellékinfó.
Mondjuk, nekem abszolút kikapcsolódás a horgászat. Tavasszal, nyáron, ősszel jó időben. Egyedül, maximum egy ismerőssel. Ha nem fogok semmit sem, akkor is csend, nyugalom. Nekem megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- Könyvajánló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Formula-1
- LEGO klub
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! bolti ár 80%-ig
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest