Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz KunEmber #68493 üzenetére
Van több fajta horgász adásvételi csoport, felteheted több helyre is. Mintha láttam volna kifejezett feederest is, de én két általánosba vagyok tag (HORGÁSZ-BAZÁR, Horgász Adok Veszek.) mindegyik közel százezres tagszám.
Meg is találtam egy feederest, Feeder adok-veszek néven.
Árakról nem tudok nyilatkozni, mindent újan vettem, a régi cuccokat meg elosztogatom ismerősi körben. De ha az enyém lenne, és újszerű, minden spiccel, akkor 35 ezres irány árról indulnék. Abból kiindulva, negyvenért nem venném meg használtan, mikor 43 az új, garival.
Szerk:
4Grider: Igen, minap én is sorban vesztettem halat a methodon, másik fajta horog oldotta meg. Azt is észrevettem, hogy a másik botommal, ahol erőgumi van, sokkal nagyobb eséllyel szákolom a megakasztott halat.
Kíváncsivá tettél, miért jobb methodozáshoz egy bojlis bot, mint egy (elvileg) rugalmasabb feeder?
Jómagam ezeknél a nagy, nehéz folyóvízi method kosaraknál gondolkodtam el, hogy bojlis botra teszem, de volt egy régi ET Power Feeder botom (a régi, szürke, nem amit most adnak ezen a néven), az tökéletes partnernek bizonyult ilyen féltéglányi szerelékek röptetéséhez. És talán még mindig szebben dolgozik, mint egy 3 LBS bojlis bot...Talán....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest