- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
válasz
BogyóBP #64051 üzenetére
Én úgy gondolom, a gyártástechnológiából adódik a különbség, nem a "szavatosságból". Nekem az tűnt föl, hogy a videókban rendszeresen felhívja a figyelmet a csali tesztelésére. Lebeg vagy nem lebeg!
Mindig van nálam műkukorica, műgiliszta meg ilyenek, bármelyik csali lebegővé változtatható. És persze ugyanígy "lesúlyozható" is.
Engem jobban izgat, hogy melyik csali hogyan oldódik, milyen anyagokat hogyan enged ki magából. "Füstöl" vízközt, vagy szétteríti maga körül az illatanyagokat.
Semmiképpen nem kioktatni akartalak, csak a nézőpontom szerettem volna megosztani! -
hermanyi
addikt
válasz
BogyóBP #64051 üzenetére
Az a doboz vagy légmentesen zár vagy nem . Vagy a raktárban ,vagy a gyárjában kint pihent 1-2 hónapot . Nem lehet tudni ,hogy mikor készült . A szavatossági idő pedig nem azt jelenti ,hogy onnantól kuka . Csak valamit rá kell írni . De az almaszeletet komolyan írtam . Tényleg helyrehozza a csalit.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest