- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Koncipappa #62329 üzenetére
Szerintem 20-30gr-os (üresen) kosár az ideális neki, persze eltérhetsz erre-arra...Felfele csak óvatos dobással.
Ne aggódj a spicctöréstől, olyan botot vettél amihez korlátlanul kapható pótspicc. Kis odafigyeléssel minimalizálható a spicctörés. Nekem legtöbb spicc szállításnál sérült, konkrétan beakadt a horog a botzsák oldalába, és ahogy vettem ki a szerelt botot..reccs. Meg léptem is rá.... Szóval ne aggódj, előfordul legjobb családban is.A legérzékenyebb része a felszerelésnek.
Jó az a végszerelék, csökkenti a gubancolódás esélyét, persze a hosszú előke így is visszacsapódhat, ha kezdő vagy azt javaslom rövid előkével kezdj. Aztán elhagyható később a cső is, elég a főzsinórra egy csúszó karabiner. A titok a dobásban van, vízbe érés előtt kicsit vissza kell fogni a végszereléket, hogy "kisimulva" érjen vizet. Én képes vagyok gubancgátlócsővel is gubancot dobni, legtöbbször a kosárba akad a horog, vagy arra tekeredik az előke.. Lehet hogy nem dobáskor, hanem a kö..g dévérek tekerik rá...Lényegében mindegy is. Ezért jó a method módszer, ott tuti gubancmentesen megy be a szerelék. -
A Zéé
addikt
válasz
Koncipappa #62329 üzenetére
Nekem 330-van, a 20g-s 5 soros alagútkosár nem érzem, hogy nehéz lenne neki, nagyobbal még nem próbáltam. Eleinte én is fostam a spicctől, de nem kell. 2 szezon után, vasárnap törtem le a spiccgyűrűt a 0,5oz spiccről, mert nem vettem észre, hogy rátekeredett a zsinór.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest