Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horcsog
tag
válasz tepenzed #52737 üzenetére
Süllőre mártogatásnál 30-as monofilból kötöm az előkét. Bejön rá többször a csuka süllős helyen. Főleg a téli időszakban mikor a csukák behúzódnak a mélyebb helyekre akkor süllős pályát néha megszállják . 30-ast azért többször elharapja, de ott nyeletve van. Pergetésnél sokszor úgy akad nincs a szájában a zsinór. Most látom 50-es fluorot írtál előtétnek , süllőzéshez szerintem nagyon vastag semmi előnyét nem látom süllőpergetésnél. Akkor tennék fel ilyet ha tudok valahol egy 10 kilós csukát és célzottan arra a helyre kell valami ne harapja le könnyen. De oda mondjuk inkább valami kevlárszálas előtétet azt rághatja.
[ Szerkesztve ]
-
horcsog
tag
válasz tepenzed #52737 üzenetére
Nem használom pergetésnél a fluorot. Az a bajom vele gyengíti a cuccot eleve , és a sok dobás elnyírja. Soha nem tudom milyen állapotban van , közben bármikor jöhet egy jó hal . A legfőbb előnye vsz pergetésnél ha elakadsz ott fog szakadni nem a fonottat fogyasztod .
Fogtam már néhány csukát pergetve. Igaz az 5 kilós méretnél nagyobbat nem. Szerintem két kezemen megszámolnám hányszor harapta el. Viszonylag sokat úszóztam is rá régebben. 35-40-es monofilból kötöttem az előkét volt, hogy elharapta persze, de kevés esetben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest