Hirdetés
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horcsog
tag
válasz szetcsuszott #52585 üzenetére
Érdemes megnézni zsinóroknál a gyártó honlapját is. Mert a forgalmazók sok mindenre képesek. Pl a fontban megadott szakítót kg-ra "fordítják". Persze "véletlenül" . Ilyenkor kapásból 45% környéke a valós gyári adat. Főleg olyan helyeken ahol a horgászok szakító alapján választanak. Pl nálunk.
Megszokták adni a monofil méretezéshez képest lehetséges eltéréseket is különböző átmérőknél.
Egyébként vsz ami különbséget tesz mennyire kopásálló mennyire bírja a napsütést , fagyot stb és hirtelen rántásokra mit csinál. Amiben bazi nagy eltérések lehetnek zsinór és zsinór között. Pl bevágsz pergetés közben egy köves pályán fenék közelben egy izmosat egy méretesebb halnak. A zsinór közben hozzáérhet kőhöz ághoz kagylóhoz. Na itt kijön melyik mit tud. Vagy pl télen pergetsz mennyire fagy a zsinór és az mennyire kapja szét.
50-60 pergetés után melyik zsinór milyen állapotban van, elég nagy különbségek tudnak lenni. Ez fontosabb lehet a szakítónál vsz . Az a zsinór 10 kilót bír vagy 5 kilót nagy gyakorlati jelentősége nem lesz maximum harcsázásnál . Különben minden más cucc 2 kilós húzóerőtől behajlik a vízbe. Harcsázásnál pedig az 56 -os fonott 25 kilót bír vagy 40-et gyakorlatilag mindegy mert a cuccal 10 kilónál többet nem bírsz megemelni fél percig se.
[ Szerkesztve ]
-
TigerDzsó
tag
Értem, köszönöm!
Rendeltem KastKing-et is, elvileg lassan érkezik majd.(#52582) miska17
Köszi! -
vendingo
veterán
Kastking valóban nagyon jó. 2 évig pergettem kastkinggel, idén váltottam daiwa j-braid-re, de a KK sokkal jobb. Árban, strapabírásban köröket ver a daiwara.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
jansky1
senior tag
Ilyen Kastkinget vettem én is, 0.07 horogelőkének, meg lehet pergetőbotra is teszek. 0.14-est is vettem feederre, dobóelőkének. 0.14 lehet kevésnek tűnik, de vastagabbak ezek a ráírt méretnél. Remélem elég lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest