- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
BogyóBP #50575 üzenetére
A szögletes tengelyes (átdugós, másik oldalon csavart betekerős) megoldások az olcsó (értem ez alatt itthoni árban kb 30ezer alatt) kategóriában vagy eleve lötyögnek vagy majd idővel az erőltetéstől fognak. Ehhez jöhet még, hogy nincs kihézagolva rendesen, esetleg sz@rok az illesztések is, és az még rátesz egy lapáttal a kotyogásra. Két dolgot tehetsz, megcsinálod magadnak a hézagolást vagy megcsináltatod mással. Vagy feljebb lépsz árban (esetleg maradsz ezen az árszinten de elhagyod a márkabuzériát, és veszel a decathlonban (titkos tippem).
Ha visszaviszed gariba, vagy cserélik ugyanolyanra, sanszosan ugyanilyen hibás lesz, vagy kötekednek, vagy elteszik egy hónapra és ugyanúgy adják vissza, esetleg jól kinyomják zsírral. Amúgy mikor vettes nem nézted meg?
Egyébként jól írták előttem, nem szabad feszesre hézagolni, kell egy kis mozgás mert ledarálja a belsejét! -
Zoli bácsi
őstag
válasz
BogyóBP #50575 üzenetére
Ez így egy kicsit tömény volt amit leírtál, innom kellett egy kávét, és értelmezni.
Ha jól értelmezem, akkor a csapágy alatt lévő hézagoló alátétekről beszélsz, vékony kis réz, vagy fém alátétek.
Én nem vagyok műszaki ember, de úgy gondolom, ha szorosan összeraknak valamit, akkor azt nagyon nehéz lenne tekerni, tehát azért kell egy pici holtjáték.
Én nem kísérletezgetnék a hézagolással, itt tized miliméterekről lehet szó. Lehet egyébként venni ilyen alátéteket, Aliról is rendeltek, szóval lehetne próbálkozni.
Én azt a körömlakkos trükköt megpróbálnám a helyedben, azzal kárt nem lehet csinálni (Ha nem sikerül, körömlakklemosó), viszont a hézagolással nem kísérleteznék. Az ha nem sikerül, hamar elkopik a belső szerkezet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest