Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz vendingo #40776 üzenetére
Tippem nincsen, ugyanakkor pont azon filózok már egy ideje, hogyan lehetne házilag ilyesmit barkácsolni. A kiindulási alap egy menetes szár lenne. Az egyik végére menne egy szabvány menetes fej, ebbe menne a bottartó (vagy akár haltartó). Alulra meg valahogy ki kellene találni egy olyan "rendszert", amivel könnyen, de szilárdan biztosítható lenne az egész. A menetes szár adná magát, hogy egy-egy anya, meg egy-egy nagyobb alátét, csak valahogy két padlódeszka között át is kell dugni ezt a menetes szárat, és mivel felül fixen van a bottartó menete, ezért csak "átdugni" lehetne a deszkák közötti résen (ami vagy van, vagy nincs...), no meg utána alulról, a deszkák alól kellene újra feltenni az alátétet meg az alsó anyát, ami max a stég szélén oldható meg (bár jellemzően ide teszi az ember a tartót, de ez akkor is kényelmetlen). Mórickarajz, hogy miről is hadoválok:
Bal oldalt, mire is gondoltam, jobbra pedig, hogy hogyan rögzülne. Lehet kipróbálom majd, egy-két ezer forintból megvan, a magassága pedig a menetes szárból adódóan közel 1 métertől pár centiméterig bármennyi lehet.---
Közben elkészültem holnapra, három fajta etetőt kevertem, két olyat, amivel már fogtam, meg egy harmadik, számorma új "tesztkaját", a Feedermania Extreme Fish, méregzöld, mint a nyári fű, meg jó halas, kíváncsi vagyok, megmozgatja-e a halak fantáziáját.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest