- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botee
tag
válasz
#16741888 #233 üzenetére
Létezik még nyugati horgászbolt???????Hú,azt hittem az már megszűnt..ezek szerint csak elköltözött
jeee !A milo boltra én is gondoltam,bár még nem jártam ott.Te melyik márkát ajánlod?itt is húz a szívem/pénztárcám/eszem nemtom mim a spro felé...
ja de most h újra olvasom..garay utca..akkor te nem a keleti horgászboltra gondolsz?sztem deeeee....
[Szerkesztve] -
Botee
tag
válasz
#16741888 #231 üzenetére
Tudsz esetleg ajánlani boltot,ahol nagy a választék?Fishmania mondjuk?Vagy az drága?Hozzáteszem,én pesti vagyok,ha itt nem tudsz akkor mind1...Majdcsak találok
Az a baj,h ahova jártam régebben,azok mind megszűntek,v elköltöztek,hiába...Mostanság meg már szinte csak kiegészítőket veszek,zsinórt,stb. a ''sarki'' horgászboltban,ahol nem sok minden van
[Szerkesztve] -
Botee
tag
válasz
#16741888 #226 üzenetére
Engem is érdekelne a matchbotos horg. csak sajna pénzem nekem sincs most erre
de azért remélem meglesz az a feeder,sztem isteni feederezi,a legjobb...csak az a abaj,h kijött a feederem utolsó gyűrűjéből a spicc..lehet meg kéne csináltatnom,ha nem akarom,h szakadjon a zsinórom
Amúgy nekem egy kettner heavy feederem van,még kb 5 éve vetem,akkor volt leárazva 15k,ami szvsz elég drága volt,de nem rossz(bár ma már nem venném meg,gyűlölöm a kettnert
).
-
Latyakos
aktív tag
válasz
#16741888 #189 üzenetére
És a hitlességében mennyire reális most a sporthorgász? Én akkor ábrándultam még ki amikor a kölykök a döglött 105 kilos harcsájukkal bekerültek az ujságba, és pár honapon át a mahorral vitatkoztak ezen, s nem akarták beismerni hogy tévedtek.
A rejtvényeket be szoktátok üldeni? Van amit mailben is belehet. -
-
Botee
tag
válasz
#16741888 #152 üzenetére
igen,én is sok rosszat halottam róla,kicsit félve is mentem oda legutóbb,de hálistennek nem volt semmi incidens.Ezt a beszakadás-300ft-ot én ishallottam,de mikor ott voltunk,ilyet nem láttam.A préri viszont nem volt rossz...A farmer tó az hol van?Bár vmi rémlik,lehet h már ott is jártam?!
-
-
törölt tag
válasz
#16741888 #134 üzenetére
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
-
mityku
aktív tag
válasz
#16741888 #77 üzenetére
Engedély nélkül nem illik, az igaz!!!!!
Mondjuk engedéllyel egészen 2001-ig pecáztam (versenyekre is mentem), aztán idő hiányában nem is váltottam engedélyt se, meg nem is tudtam menni horgászni. Tavaly mentünk keresztapámmal (stikába) egy kicsi keskeny csatornára [többször] (kb.1,5-2 m széles) pecázni, de arra nem is kell engedély szinte.
Egyébként én Győr környéki vagyok, ezért nekem a szóba jöhető helyek (persze csak engedéllyel) Duna, Rába, Rábca, Marcal, + teljes Szigetköz!! -
mityku
aktív tag
válasz
#16741888 #71 üzenetére
Hi PumPi!
Te is pecázol???
Baromi régen pecáztam, ja megvan összel! De semmi komoly, csak apróhalra mentünk spiccbottal!
Majd ha jobb idő lesz elkellene mennem valami fizetős helyre, fenekezni.
Biztos, hogy nem fogok engedélyt váltani lehet vagy 18-20.000 Ftegy felnőtt jegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Eladó KitchenAid Artisan 4l-es konyhai robotgép mandulaszínben
- Új okosotthon eszközök bolti ár alatt - Blitzwolf SHP15, Miboxer, Aqara eszközök
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!