Új hozzászólás Aktív témák

• BogyóBP

addikt

Srácok valakinek van Shimano Ultegra 5500 XTD orsója? Van egy jellegzetes fütyülő hangja gyors tekerés közben hallok, ezt mi okozza? az extrém gyors körbeforgás, a dob kialakítása vagy elkíván ez is egy kis olajat? Kisértetiesen hasonló a Ryobi zauber GT 4000 es match orsóm hangja is az is extém gyorsan forog körbe bár jóval kisebb és a hangja is halkabb de majdnem ugyanez.

Raktam fel róla gyorsan egy videót is mert igazából nem sok mindent találtam a neten. Van benne egy kopogás is ezt se tudom mi gondolom a hajtókar kotyogása lehet vagy ilyesmi ezt szinte az összes eddigi orsómnál láttam már. Amúgy nagyon szépen fut és a zsinort is nagyon szépen rakja. Lehet kicsit túlpakoltam a dobot de nekem így jobbnak tűnik.

Pár dolog még. Láttam hogy a guru hibrid kosarait kézzel is lehet tölteni, ez számomra nagyon praktikus vettem is belőle 3 darabot de azért a töltőt is megvettem hozzá plusz egy klasszikus method guru kosarat majd kiprobálom. Véleményetek szerint a gumizott vagy az inline megoldás a jobb?

[ Szerkesztve ]

ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0

Új hozzászólás Aktív témák