- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Srácok valakinek van Shimano Ultegra 5500 XTD orsója? Van egy jellegzetes fütyülő hangja gyors tekerés közben hallok, ezt mi okozza? az extrém gyors körbeforgás, a dob kialakítása vagy elkíván ez is egy kis olajat? Kisértetiesen hasonló a Ryobi zauber GT 4000 es match orsóm hangja is az is extém gyorsan forog körbe bár jóval kisebb és a hangja is halkabb de majdnem ugyanez.
Raktam fel róla gyorsan egy videót is mert igazából nem sok mindent találtam a neten. Van benne egy kopogás is ezt se tudom mi gondolom a hajtókar kotyogása lehet vagy ilyesmi ezt szinte az összes eddigi orsómnál láttam már. Amúgy nagyon szépen fut és a zsinort is nagyon szépen rakja. Lehet kicsit túlpakoltam a dobot de nekem így jobbnak tűnik.
Pár dolog még. Láttam hogy a guru hibrid kosarait kézzel is lehet tölteni, ez számomra nagyon praktikus vettem is belőle 3 darabot de azért a töltőt is megvettem hozzá plusz egy klasszikus method guru kosarat majd kiprobálom. Véleményetek szerint a gumizott vagy az inline megoldás a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Ülőgarnitúra 3-2
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest