- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Srácok valakinek van Shimano Ultegra 5500 XTD orsója? Van egy jellegzetes fütyülő hangja gyors tekerés közben hallok, ezt mi okozza? az extrém gyors körbeforgás, a dob kialakítása vagy elkíván ez is egy kis olajat? Kisértetiesen hasonló a Ryobi zauber GT 4000 es match orsóm hangja is az is extém gyorsan forog körbe bár jóval kisebb és a hangja is halkabb de majdnem ugyanez.
Raktam fel róla gyorsan egy videót is mert igazából nem sok mindent találtam a neten. Van benne egy kopogás is ezt se tudom mi gondolom a hajtókar kotyogása lehet vagy ilyesmi ezt szinte az összes eddigi orsómnál láttam már. Amúgy nagyon szépen fut és a zsinort is nagyon szépen rakja. Lehet kicsit túlpakoltam a dobot de nekem így jobbnak tűnik.
Pár dolog még. Láttam hogy a guru hibrid kosarait kézzel is lehet tölteni, ez számomra nagyon praktikus vettem is belőle 3 darabot de azért a töltőt is megvettem hozzá plusz egy klasszikus method guru kosarat majd kiprobálom. Véleményetek szerint a gumizott vagy az inline megoldás a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged