Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Den
veterán
Nem tudom mit veszel sértőnek. Attól hogy a haver felkötötte magát te még nem tudsz többet. Nekem meg nagyfaterom, volt hadifogságban. Akkor én most képben vagyok milyen hadifogságban lenni?
''Mellesleg lehettem (és talán voltam is) olyan helyzetben, amikor másnak már megfordult volna a fejében, de én (igaz, nagy áron és nehezen) de kimásztam belőle.''
Ha nem fordult meg a fejedben, akkor nem voltál még olyan helyzetben. Azt meg senki nem mondta hogy azok akik olyan helyzetbe kerölnek hogy az öngyilkosság is opcióvá válik, azok mind azt is választják. Nem. Nagy részüknek van ereje és _lehetősége_hogy kimásszon belőle.
De lényeg nem ez. Egy sarkos véleményt mondtál olyanról amiről fogalmad sincs, mert ha lenne akkor nem ez lenne a véleményed. erre reagáltam. Ennyi, kár ezen megsértődni.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Fujifilm X
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Synology NAS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest