Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
đe$|re
senior tag
Közben lejárt a szerkesztés.
A most véget ért idényben sem a korral volt elsősorbam a gond, mert az más csapatokat is érint. Hanem azzal, hogy Sabate makacs volt és nem élt a kerettel. Ligetvárit legalább védekezésben be lehetett volna építeni, de mivel Sliskovic kiesett, támadásban is lehetett volna számítani rá. Laci tehermentesítése sem sikerült újfent, pedig ott volt Ancsin és Kopljar is. (Az más kérdés, hogy állítólag Remilit kérte, de nem jött össze.)
Több igazán fiatal talán a Kielcéhez érkezik, de ott meg belső posztokon még idősebb játékosok vannak a padon is, mint Veszprémben. A minőség lesz a kérdés inkább mindegyik nagy csapatnál.[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
igen, Sabaté mindig a magra szeretett támaszkodni,
egy Ancsin Gabi meg lehet, hogy edzésen "utánpótlása" Nagy Lacinak (mint ahogy Laci nyilatkozta is), de ha élesben nem kap elég lehetőséget, akkor ez csak elméleti lehetőség marad...
Ha keveset van pályán, és kis lövésszámból nem jön a gól, akkor az önbizalom és a meccsrutin nem fog kialakulni.
Inkább legyen fent sokat, és dobjon sok lövésből 50% alatt, mint hogy pár perc"bizalmat" kap (sztárok pihentetése alatt), és abból dob pl. 2/2-t.
-
Volt szerencsém látni játszani Ligetvárit, Ancsint, Blagotinseket élőben kevésbé éles meccsen hosszabb ideig pályán tartva, nem véletlenül vannak ám a keretben, csak be kéne (tudni/merni) vetni őket...
-
-
az életkorokat látva a 35+/-3 évesek erejük teljében, kapus poszton 40 évesen csúcsformában, elég hihetetlen, mennyi munka van emögött (meg persze a genetika)Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Egon
nagyúr
Nem hiszem, hogy pl. Nagy Lacin ne látszana a kor: elég nehezen tudom elképzelni, hogy jövőre a tavalyi formáját hozza; és azt sem gondolom, hogy megfelelően pótolni tudnák őt. Ilics szinte nem is játszott Kölnben, gondolom nem véletlenül (bezzeg a PSG-ben Narcisse ennyi idősen is szárnyal - genetika). Rájuk gondoltam elsősorban, amikor az öregedőket említettem.
Jövőre az is kiderül(het), hogy mennyit számít az edző (illetve hogy mennyire volt jó választás az új arc, és mennyire volt jogos Sabatét kritizálni)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Elbeszélünk egymás mellett. Te az idei szezont értékeled, én pedig a jövőről beszélek.
Szerintem nehezebb dolga lesz a BL-ben a Veszprémnek jövőre, mint amilyen tavaly (vagy éppen idén) volt. Ez volt az alaptézis. Jövő ilyenkor meglátjuk, igazam volt-e."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Traxx
őstag
Ligetvárit én láttam élőben is játszani. Blagotinsekkel összehasonlítva (ha őt hoztad fel) brutál a lövőereje. Ha meglesz emellé a technikai repertoárja és a pontossága is, akkor megvan az elkövetkezendő évek új Momo-ja, Charlie-ja.
Szerintem a nyár legnagyobb igazolása Vranjes. Ha megtalálja az újonnan érkezők helyét, és jól forgatja a keretet, akkor ez a csapat jövőre előrébb végez a BL-ben, mint a mostani bronz. Egy dologra leszek különösen kíváncsi: a nagyon jó Palmarsson és Lékai mellett mennyi / milyen szerep jut Győri Mátyásnak. Nem láttam még játszani, de állítólag hatalmas potenciál van benne.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
TaliGa
aktív tag
Ja, megy a teljes stáb a levesbe, és Eklemovic is. De ez így most baromi rondán fest, egy TOP4-es csapatból mi maradt? Rengeteg kiesett idő, nem kevés pénz, és most majd jön egy új edző, megint türelmet kér - csapatot épít, ehh... Szerencsére létezik a Szeged is
"So say we all"
-
Egon
nagyúr
LOL. Tavaly a 14 meccsből 4-et sikerült a Brestnek megnyernie, a 6. helyen végeztek a 8 fős csoportban. Idén meglepetésre megverték a Löven-t, de már a Kielce is elverte őket, a másik győzelmük a tökutolsó svéd csapat ellen volt.
Nem csak én vártam több gólos győzelmet: kb. az összes írott beharangozóban is ezt várta mindenki. De ha több gólost nem is, győzelmet gyakorlatilag mindenki várt. Ez a meccs pedig csak a szerencsén múlott (hogy nem lett iksz).
A Veszprémnek olyan edzőre van szüksége, aki rendet tesz. Kirakja a nem odavaló elemeket a csapatból. Gulyás erre teljesen alkalmatlan. Tudom, mert volt Vácott is edző. A szezon vége előtt már kirakták.
Sajnos úgy tűnik, olyan edző lesz, akit nem a vezetés, hanem a játékosok választanak (gyenge kezűt fognak választani). Így borítékolható, hogy nem fog semmi változni: az új edző vagy statisztál majd a szerephez, vagy nem fogja megélni a tavaszt sem.
Ilyen körülmények között csoda lenne a FF-ba jutás. De térjünk vissza erre a témára tavasszal: addigra kiderül, hogy volt-e bármi pozitív hatása annak, hogy elzavarták a svéd törpét.[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Na jó, utoljára.
1. A Kielcét valóban benéztem, az még a tavalyi szezonban lehetett.2."A meccs előtti nyilatkozatokban maguk a játékosok is kemény meccsre számítottak." Hogyne. Kb. senki sem nyilatkozik oylat, hogy "sz*rrá fogjuk verni őket"; semmilyen szinten (még fociban sem, mondjuk a Chelsea-Vidi meccs előtt sem): már csak az ellenfél tisztelete miatt sem (no meg azért sem, mert ha még sem jön össze a papírforma győzelem, akkor elég nehéz kimagyarázni a kudarcot, egy magabiztos nyilatkozat után).
3. "Reménykedtek, bíztak benne az emberek, de nem kötelező elvárás volt, figyelembe véve a kialakult helyzetet." Hogyne. Lovagoljunk a szavakon: győzelmet várt mindenki, pont az eddigi kudarcok miatt is: hogy most akkor mindenki odateszi magát, és megmutatja, hogy az eddig mutatottnál jobb csapat a Veszprém. Ami a "kialakult helyezetet" illeti: normál esetben, egy edzőváltás után, megtáltosodik a csapat (talán már hallottad az "új seprő jól seper" kifejezést... ). Normál esetben...
4. "Hogyne. " Persze, igazad van, visszavonom. Nyilván egy Trefilov-epigon jön majd, aki kirakja a problémás (alkesz?) játékosokat a keretből, morálisan megújítja a csapatot, és meg sem állnak a BL-döntőig. Oh wait...
5. "A maradásának semmi pozitív hozadéka nem lett volna az fix." No ebben legalább nagyjából egyetértünk. Csak az nagyon nem mindegy, hogy miképp rendezik az utódlását.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Nem tudom, milyen edző Davis, nem ismerem. De az eddig történtekből bizonyos következtetéseket le lehet vonni, így nem is kell feltétlenül, hogy ismerjem ahhoz, hogy bizonyos prekoncepciókat felállítsak a személyével kapcsolatban - amikre vagy sikerül rácáfolnia, vagy nem (már ha egyáltalán ő lesz a befutó).
De mint mondottam, részemről lezárnám a témát. Azt hiszem mindketten azért drukkolunk, hogy a magyar csapatok, köztük a Veszprém minékl tovább jusson a nemzetközi kupában, és nem mellesleg a válogatott is minél eredményesebb legyen - szerintem legyen ez a végszó..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Remélhetőleg a Kristianstad elleni vereséggel elérték a mélypontot és onnan már csak felfele vezet az út.
Úgy legyen. Még meg lehet csípni a 3. helyet, ami már jó alapot teremthet a folytatásra.
Sajnos elfelejtettem, hogy csütörtökön rendezik a meccset, így nem tudtam megnézni, pedig jó lett volna."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Azért nem esnék hanyatt a tökutolsó elleni, hazai pályás győzelemmel. Most kell felkötni a gatyát, mert szoros a csoport, elvben akár a második hely is összejöhet, de végezhet ötödikként is a Veszprém.
Ha jól látom, most jön a Breszt elleni derbi, amit nyilván mindneképp abszolválni kell, de utána jön a neheze: a Szkopje és a Kielce ellen idegenben, valamint a Barca elleni hazai meccsen sem a Veszprém az esélyes (az eddigiek alapján legalábbis): ha ezeken a meccseken tudnak virítani, akkor én is tapsolni fogok..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
g0dl
addikt
Akkor azért elárulnám neked, hogy a szabálytalanságok megítélésében a bíróknak nem szabad/szokásuk, figyelembe venni, hogy a szabálytalanságot elszenvedő fél mennyi technikai hibát vétett.
Láttuk hány arcra ütés, és nyújtott kétkezes lökés maradt megtorlatlan, vagy pl. Nada utolsó góljánál a tipikus súlyos veszélyeztetés esete a lövőkézzel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs