Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyberboy42 #18 üzenetére
Fárasztó már, és nagyon régóta nem vicces. Komplett laikusok számára pedig egyenesen megtévesztés, mert nagyon nem mindenki képes szelektálni az információk között.
Értéket terjesszünk már, ne a sz@rt, mert abból enélkül is bőven van elég...
-
hapakj
őstag
válasz
Cyberboy42 #18 üzenetére
brother
-
Reggie0
félisten
válasz
FoxiestFox #14 üzenetére
BFI-vel az a gond, hogy rogton felezed a framek szamat is(es a fenyerot is). Az ASUS lightboost regen jo volt, mert 144 framse/s mellett tudta a kvazi BFI-t, azaz pontosabban kb. 720Hz-el villogtatta a hattervilagitast dupla fenyerovel es termeszetesen a frame atmeneteknel nem volt hattervilagitas, igy sokkal jobb volt, mint egy szoftveres BFI.
Olednel az a szivas, hogy nincs hattervilagitas es gyors hattervilagitast konnyebb csinalni, mint gyors kijelzot.
-
-
PTM
aktív tag
válasz
FoxiestFox #14 üzenetére
500 Hz-et, van ahol 1000 Hz-et szoktam látni arra, hogy a CRT folyamatossága meglegyen egy sample & hold kijelzőn. Nekem már a 60 Hz-es LCD is tetszett őszintén szólva, a 120 Hz-es pedig teljesen elég.
-
Én csak 144Hz-es moncsit tettem a CRT-m mellé, a CRT folyamatosabbnak hatott (1600x1200 103Hz-re volt állítva), úgyhogy valóban, motion clarity még mindig a CRT-nek dolgozik.
Talán az abszolút high-end OLED +BFI hozhat elméletben jó eredményt amire egy CRT után nem fáj ránézni, de olyat még nem láttam élőben. -
himpike
aktív tag
A 60Hz a régi CRT monitorokra volt igaz(zero motion blur, gyakorlatilag nullás válaszidő, nem tört a gép, nem kellett sync se). A mostani monitorok mozgás-megjelenítése sokkal rosszabb, kb a fele az akkori "doktrínának".
-
-
BaLee
addikt
Hát ilyet leírni azért elég merész. Ha leülsz egy 120Hz vagy afeletti monitor elé ahol az fps is megvan, azt egy FPS játékban 5mp alatt kiszúrod, hogy valahogy visszaállt a driver 60Hz-re mert egy akadozós fos lett. Én anno a 60hz helyetti 75hz-et is nagyon is észrevettem.
-
hapakj
őstag
300Hz??? teljesen felesleges 60-nál úgysem lát többet senki. Meg amúgy, csak a teljesen fake frameket generáló DLSS frame gennel lehet ennyi fps-t elérni
-
Márton
nagyúr
Jó ez.
VA panelhez kell is a hajlítás. Síkon elég gáz volt a 2 szél.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 68,58 cm-es képátlójú, sokrétű talppal szerelt megoldás az 1440p mellett tette le a voksát.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fogyjunk le!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest