Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Attól még végezhet saját testsúlyos gyakorlatokat, de erre írtam hogy "Szerintem sem (csak) saját testsúlyos gyakorlatokkal jutott el ide." Csak zárójelbe van, vagyis nem olyan hangsúlyosan, a nélkül pedig így néz ki mondat: Szerintem sem saját testsúlyos gyakorlatokkal jutott el ide.
Azért reagáltam, mert városi alien azt írta nem lehet nagy izomtömeget építeni saját testsúlyos gyakorlatokkal, ezért linkeltem Hannibalt aki ennek az ellenpéldája. De mondom meg lehet nézni a tornászokat, milyen karjuk van, meg lábuk és ez arányos izomzat, igen nem lesznek akkorák mint egy gyúrós, de nem is ez a cél. Nagyon erősek és relatív nagy izomzattal is rendelkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest