Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Jam-Master J
aktív tag
A korod nem mondtad, de:
Én pl. 21-22 évesen 57 kiló voltam a 185 centimhez...az ''álomhatár'' a 60 kiló volt, egyszerűen képtelen voltam elérni.
Azt egyszer rááltam a mérlegre (3 hónapig nem ''mérekeztem'' előtte), és 72 kilót mutatott a mérleg..azt hittem, rossz a ketyere...Szép lassan már ott járok, hogy meg kell gondolni, hogy mit eszek...
Úgyhogy nyugi, leszel te még 80 kiló is bőven :D
J. -
maniac
senior tag
Jah, egyebkent gondoljatok el mikor bebaszva elkezdek pogozni :) . Neki esek valami allatnak aki jo nagy az lever nekem kettot, total keszen vagyok majdnem osszeesek aztan odamegyek megint elkezdek vele megint pogozni, ramnez megszan es csak siman elhajit fel meterrel odebb :).
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest