Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
Jam-Master J
aktív tag
Irgumburgum...ehhe...akkor itt a probléma :D :D
Fogadni mernék, hogy fél év alatt híznál minimum 8 kilót, ha betartanád a napi 5x kajálást :) A táplálékbevitelnek _elvileg_ folyamatosnak kell lenni, ezért fontos a napi 5xi kaja...Ha nincs meg a folyamatos bevitel, akkor az izmaid is szépen-lassan elsorvadnak...utána aztán hízhatsz, csak egy hájtömeg leszel :D ha meg napi 1x-2x jól bezabálsz (főleg este a király :D), oszt annyi, akkor maximum gyomorfekélyt kapsz.
Nem tartozik a tárgyhoz, tudom, de a méregtelenítés is éppolyan fontos, mint maga a kaja..Kiváncsi lennék, hogy naponta ki mennyi _vizet_ iszik..itt nem a cukrokkal teli szarokra gondolok, hanem tiszta vízre. NA? :D :D Sokan nem gondolják, hogy a víznek micsoda fontos szerepe van a szervezetünk működéséhez.....migrén, fejfájás, öregkori nyavalyák..lehetne szépeket mesélni.
J.
PS: Bocs, ha kicsit elragadtattam magam :D -
Jam-Master J
aktív tag
A korod nem mondtad, de:
Én pl. 21-22 évesen 57 kiló voltam a 185 centimhez...az ''álomhatár'' a 60 kiló volt, egyszerűen képtelen voltam elérni.
Azt egyszer rááltam a mérlegre (3 hónapig nem ''mérekeztem'' előtte), és 72 kilót mutatott a mérleg..azt hittem, rossz a ketyere...Szép lassan már ott járok, hogy meg kell gondolni, hogy mit eszek...
Úgyhogy nyugi, leszel te még 80 kiló is bőven :D
J. -
maniac
senior tag
Jah, egyebkent gondoljatok el mikor bebaszva elkezdek pogozni :) . Neki esek valami allatnak aki jo nagy az lever nekem kettot, total keszen vagyok majdnem osszeesek aztan odamegyek megint elkezdek vele megint pogozni, ramnez megszan es csak siman elhajit fel meterrel odebb :).
Aktív témák
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest