Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Tényleg szép kis klaviatúra ez a Logitech Internet Nav. SE.! Szerintem én is hamarosan beruházok egy ilyenre, illik a színe az MX700-hoz

Beszúrtál egy linket egy eladó rádiós egér+bill-ről. 10 ezer Ft több nagyobb bevásárlóközpontban, ahol ''hülyék azért nem vagyunk''. Ennek a hirdetésnek a feladója szerint hülyék vagyunk....legalábbis, ha megvesszük ezt a combot. 10 ezer Ft újonan!!! Szvsz megér 6 ezer Ft-t a Net Nav. SE. újonan. Te is jobban jársz (szvsz), ha újonan megveszed...én ezt fogom tenni, ha lesz egy kis időm/kedvem/energiám... -
PePe G
tag
Pesten voltam, nálam volt a billentyűzet, mondtam, hogy hívj ha kell! Az enyém a Mistralbol van és nem gondoltad komolyan, hogy ha én 6K-ért vettem egy hónapja, akkor én most odaadom neked 4-ért!

Na mindegy! Erről ennyit! Ha még mindíg érdekel, akkor írj, mert legközelebb kedden megyek Pestre! -
Piftuka
veterán
Én annyit tudok, amennyit net-es gamer haveroktól tudok. Ezek az új Logitech billentyűzetek nem a HC online FPS gamereknek készültek. Az Internet Keyboard pl. maximum 2 billentyűt tud egyszerre kezelni, de úgy hallottam, hogy nincsen másként a többi új modellel sem.
A régi Deluxe Access Keyboard-ommal nem volt ilyen probléma; azt nem lehetett így kiakasztani, amikor online MOHAA-ztam. Ezt az újat meg nem próbáltam, mert már nem élek ilyen evilági hívságokkal, mint az online MOHAA-zás. Így csak azt tudom, amit nekem is úgy meséltek. -
csimpi
csendes tag
Na addig beszéltetek itt erről a billről, hogy már azzal irok.. mistral...6000 és not to be sold individually felirat..tisztára megéri

amugy nekem csak egy kicsike bajom van vele, de az egyéni, mégpedig: eddig olyan atomrégi bill-em volt, hogy ennek a pozíciója, meg szöge egy kicsit eltér, és ezt még szokni kell.. de egyébként adnak még mellé csuklótámasztékot is... meg USB-PS2 átalakítót....
De amugy szeritnem nagyon állat.. LeC..Vedd meg a bill-t...most.... -
Piftuka
veterán
LeC!
Olvastad, amit a HWSW-re írtam neked ezügyben?
Van újabb fejlemény. Feltelepítettem az i-Touch software legújabb verzióját. Nos, nem túloztak. Egy rakás tehéngané. Billentyűzetkombinációt használva időnként kiakad a kép közepén-szélén egy szürke ''magyarázat ablak'' az adott kombinációval kapcsolatban. Csak restart után tűnik el.
Le is szedtem rövidesen. Az általam használt ''E-Mail'' és ''WWW'' extra-gombok szoftver nélkül is működnek, a multimédiás extra-gombokat pedig az életben nem is használnám. És így domborodik ki, hogy tulajdonképpen mennyire felesleges is az ezer féle egyéb extra-gomb jelenléte. De azért az árát elkérik.
Nem akarlak lebeszélni; ha neked ez tetszik, akkor vedd ezt!
Csak a választást szeretném megkönnyíteni neked. De ha csak az ezernyi extra-gomb miatt szeretnéd megvenni, akkor szerintem gondold át mégegyszer!
(Én az Internet Pro típust vettem 3490 Ft-ért.)
((azt már csak dupla zárójelben jegyzem meg, hogy a gépbolt-nál 2800 Ft-ért van ilyen fullextra multimédia gombokkal teletűzdelt DTK billentyűzet, ami szintén jó minőséget képvisel.))
Üdv: Piftuka -
ATI
senior tag
Hi!
itt fogom megvenni:
Bővebben: link -
Bővebben: link vagy Bővebben: link
Vikthor -
Trak
addikt
Én még akkor vettem a Miklandban amikor megjelent nálunk M.O.-n az Enterprise verzió, akkor akciósan 4800 volt asszem, szóval jól jártam

Dehogy adom el, tökéletes billentyűzet
Elötte a sima volt, a fehér.
Nagyon jó billentyűzet, nekem nem csipog, nem nyomkodok össze-vissza mindent
/Nem túl jó, hogy tettél a topik címébe egy ® jelet, mert ez miatt ha vlaki beleír, akkor eltűnik a topikok listája a jobb oldalról... az elöbb nekem is eltűnt.
Ez miatt nem is írok többet ide
/ -
Trak
addikt
Szerintem most a Mistralban a lególcsobb, még a Miklandban is több:
LOGITECH INTERNET NAVIGATOR ENTERPRISE BILLENTYŰZET - FEKETE
6.400 ft
Az Enterprise ne zavarjon, vlami fantázianév, ugyanaz mint az SE, csak magyar.
Szerintem a Mistralban is Enterprise-van, mert nálunk ilyen néven került forgalomba magyar kiosztással az SE. -
Wildmage
senior tag
Nem biztos, hogy van, de egy próbát megér szvsz!
Bővebben: link
Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most vettem, izomjoo, kész élvezet rajta dolgozni 

hát, igen, sajnos nem túl gyakran árulják..a Mistralban van még?

Na mindegy! Erről ennyit! Ha még mindíg érdekel, akkor írj, mert legközelebb kedden megyek Pestre!
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/html/klavi/logitech_bill/logitech_main_sm.jpg)