Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Trak
addikt
Lassan ott tartok, hogy adok Neked pénzt csak vedd már meg, rossz nézni, hogy itt szenvedsz
Már leírtam egyszer, hogy miért van elenyésző esélye, hogy használtan kaphass egyet... De azért díjazom a kitartásodat
Szerk.: Max azt tudom mondani, hogy kérdezz meg pár nagykeres embert itt a PH-n, hátha olcsóbban tudnak hozni.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Ez a topik az Internet Navigator billentyűzetről szól, nem pedig az Internet Pro ról amiról a 69-es hsz.-ben beszéltél, és nem is az Internet Keyboardról.
Nekem vagy 1.5 évig a fehér változat volt ebből és tökéletesen meg voltam elégedve. Nem sípolt ha több gombot nyomtam le, a driver is tökéleteesen működik, az összes gomb jó, a multimédia gombokat naponta használom őket, ha megszokja az ember, akkor nagyon hasznosak.
Elég sokat játszottam UT2004-el, CS 1.6-al, CS:Source-al és sok-sok single játékkal, és mindegyikben jó volt. Most pár hónapja van meg a fekete változat, és ugyanez a véleményem. Nagyon jó billentyűzet, nem cserélném le semmire.
Az, hogy ez is Logitech és az Internet Pro és az Internet Keyboard is az, az nem azt jelenti, hogy egy kalap alá kell venni mindhármat.
Nálam nincs gond az F1-F12-es gombokkal, mert alapértelmezetten be van kapcsolva az F-Lock amikor indul a gép... -
Trak
addikt
Én még akkor vettem a Miklandban amikor megjelent nálunk M.O.-n az Enterprise verzió, akkor akciósan 4800 volt asszem, szóval jól jártam

Dehogy adom el, tökéletes billentyűzet
Elötte a sima volt, a fehér.
Nagyon jó billentyűzet, nekem nem csipog, nem nyomkodok össze-vissza mindent
/Nem túl jó, hogy tettél a topik címébe egy ® jelet, mert ez miatt ha vlaki beleír, akkor eltűnik a topikok listája a jobb oldalról... az elöbb nekem is eltűnt.
Ez miatt nem is írok többet ide
/ -
Trak
addikt
Szerintem most a Mistralban a lególcsobb, még a Miklandban is több:
LOGITECH INTERNET NAVIGATOR ENTERPRISE BILLENTYŰZET - FEKETE
6.400 ft
Az Enterprise ne zavarjon, vlami fantázianév, ugyanaz mint az SE, csak magyar.
Szerintem a Mistralban is Enterprise-van, mert nálunk ilyen néven került forgalomba magyar kiosztással az SE.
Aktív témák
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16-24GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Már leírtam egyszer, hogy miért van elenyésző esélye, hogy használtan kaphass egyet... De azért díjazom a kitartásodat