- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
1800 - 1701
3672 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbyJr
addikt
-
lsebestyen
addikt
-
Vismajor01
addikt
Semmi köze a biciklihez,
De ha uncsi a téli szünet, van egy másik nagyon durva erőnléti sportág ami érdekes lehet

Ha már van maxotok, akkor ajánlom az idei Biathlon kupát, most volt az első forduló és meglepő eredményeket hozott
Hétvégén folytatás! Lanti is közvetít úgyh ismerős hanggal is találkozhattok 
-
.LnB
titán
-
velizare
nagyúr
-
dom1n0
őstag
Igy nez ki a garmin
wahoomount az uj Colnagon.
-
dom1n0
őstag
Megjott Tade(j) bicoja is, ez mar egy fokkal emeszthetobb

-
lsebestyen
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
.LnB
titán
De egyébként ez a Y1 sprinter bringa lesz nem?
Pogi a V4-gyel megy hegyre? Nem vágom ezt pontosan.lsebestyen
Az olaszok lehet, hogy megint direkt járnak külön úton. Pár márka (Canyon, Specialized) arra megy, hogy egy modell legyen hegyre, és sprintre is. De a Bianchi és a Colnago nem erre tart. Pinarello-nál nem tudom mi van most. -
dom1n0
őstag
Jo hat ilyen Jake Paul-ok az utcai kozonsege a Colnagonak
, biztos ez egy uj vonal lesz, orszaguti aerochopper bicikli mondjuk 
-
lsebestyen
addikt
-
dom1n0
őstag
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Igen, és a Scott egy kis sufni cég, aki nem tudna összerakni egy bringát, amivel Pidcock komfortosan tudna versenyezni...

-
dom1n0
őstag
Az uj Colnago, Y1RS:
Szerk: Ez a kormany, wow:
-
Csokicsibesz
aktív tag
Nino Shurternek mi köze van ahhoz, hogy valaki 100-110 vagy netán 120 mm-es villával szokta meg a tekerést, ill 66, 66,5 vagy 65 fokos felőcsővel szokta meg? Ezt vidd végig az egész bringán (hogy mozog a hátsó tag, hol van a középrész, milyen a reach stb).
Mint írtam montit váltani nem olyan könnyű, mint egy országútit. Nem mindegy milyen telókkal mész, azok mennyit mozognak, mennyit ülnek be, hol van a hátsó tag stb. Sokkal töb a változó.
Lehet hogy a Scott jó Schurter alatt, de más alatt nem adja ki.
-
.LnB
titán
Rá-nem rá, vele az biztos, meg Pauline-nal. Na nem mintha a Scott ne lenne top szinten montiba. Nino Schurter 2009 óta azzal nyomja.
-
Csokicsibesz
aktív tag
-
avl
senior tag
-
dom1n0
őstag
-
.LnB
titán
-
dom1n0
őstag
-
.LnB
titán
Kis érdekesség az ES cikkből. Pidcock a Q36.5-nél országúton Scott-tal, montiban Pinarello-val fog menni. Mert a Q36.5 tulajdonosa, Ivan Glasenberg többségi tulajdonosa a Pinarello-nak.
Bennem rögtön felmerült a kérdés, hogy akkor a Q36.5 miért nem azzal versenyez?

Na de ha már Pinarello - > Ineos. Szerintetek hány évig húzzák még? Mert szerintem 2 év múlva már nem lesz olyan csapat, hogy INEOS. -
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Igen, Tik-tok-on bedobta nekem is, egy ilyet elfogadnék
-
lsebestyen
addikt
-
lsebestyen
addikt
Jövőre ha van elég pontjuk akkor felkerülhetnek WT-be? Mert az igazolások alapján erre minden esélyük megvan, anyagi háttér is adott. Alpecin is csak 2023-ban lett WT sor, addig is jól megvoltak.
-
Vismajor01
addikt
Az lehet, de az WT csapat volt és így minden versenyre automatiksan meghívást kaptak.. Mig q36.5 az PRT, és így vagy meghívják őket, vagy nem. Nagy tehetség Pidcock de sokra nem megy vele ha tour de hongrien meg tour de suissen fogja kamatoztatni a tudását
-
lsebestyen
addikt
-
.LnB
titán
Pidcock 3 évre! Írt alá a Q36.5-hez. Én ezt nem értem, de ő tudja.
Azt hittem, hogy aláír egyre, aztán jövőre lenne jó piaca. És mehetne mondjuk a RedBull-ba, úgy is RedBull atléta. -
.LnB
titán
-
dom1n0
őstag
Bocs, de ez must have 😂
-
.LnB
titán
Vagy ez az új Campa szett már jól működik?
Honnan tudnánk? Szerintem még egyet sem adtak el belőle. Valószínűleg a Cofidis lesz az első vásárlójuk.
Nem emlékszem rá, de nekem az rémlik halványan, hogy nehéz, és horror áron van. Bár ez utóbbi nem tudom mit jelent most, az új Sram Red árát látva. Márpedig a Campa az a Red előtt jelent meg azt hiszem.
Nem véletlen, hogy ők lesznek egyedül Campagnolo-val. De most tényleg: [link]
Ékes bizonyítéka, hogy a pénz beszél.
-
lsebestyen
addikt
-
vallas
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
A Cofidis Campával vág neki a 2025 évnek

-
velizare
nagyúr
-
.LnB
titán
Örülök neki.
De ez a Q. 36.5 pont akkora extrém dolog, minthogy sikerült lelépnie.
Oda? Minek? De tényleg odaaa??
Epronex nem vót jó neki akkor már? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tuti a Scott menne lesz a dealbe. -
lsebestyen
addikt
Pidcocknak csak sikerült lelépnie az Ineostól. 👀
-
dom1n0
őstag
-
lsebestyen
addikt
Igen, ez a hivatalos.
Illetve Remco is posztolt Instára, ugyanezeket írta. -
avl
senior tag
mit olvastok es plane hol ????
en ezt: törött kar, lapocka, borda -
dom1n0
őstag
-
.LnB
titán
-
dom1n0
őstag
Megkocogtattam a Cervelomat meg az Orbeat, van kozotte sulykulonbseg rendesen, hallani is rajta
🤭 -
velizare
nagyúr
-
lsebestyen
addikt
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
From the Remco Evenepoel crash place, Remco was unable to avoid an opening car door from the postal vehicle and the doctors said it can be broken shoulder and broken wrist.
Csori
Gorgozni ugyan tud majd szerintem, de ez nagy cumi szerintem. -
lsebestyen
addikt
Remconak jól kezdődik a szezon, balesetezett.
-
dom1n0
őstag
-
.LnB
titán
Előbb írtam le az UAE helyzetét. A Colnago-t 20-ban megvette a Chimera Investments LLC. Vagyis többségi tulajdonos lett. Ergo szinte az UAE csapaté a Colnago cég. És elég elterjedt volt az a "pletyka", hogy a mezőny top 5 bringája között (sőt..) sincs a Colnago. Ezért is aggatták fel Pogiék bringáját mindenféle iszonyat drága kiegészítőkkel, hogy ezt próbálják kompenzálni. Ezért sincs sok kimondott komponens szponzora az UAE-nek, mert folyamatosan próbálgatják a dolgokat. Pirelli gumikról is azonnal váltottak, amikor Pogi panaszkodott, hogy csúszik esőben. Aztán ottvannak a titánium, és kerámia cuccok, amikkel tele van a bringájuk. Egy bringára leosztva messze az UAE költ a legtöbbet. Szóval az UAE-nél nincs menekvés a Colnago márkától. Mást nem tudtak csinálni, mint megpróbálnak fejleszteni egy tényleg jó bringát. Csak közben a Specialized és a Canyon már ott tart, hogy annyira jó a bringa, hogy nem kell külön hegyi és aero váz.
Szóval még egyszer. Pogacar annak ellenére ennyire jó, hogy koránt sem a legjobb technikával megy. Erre értettem azt, hogy ez iszonyat jó reklám a Colnago-nak.
Általános vélekedés mostanság, hogy az Olasz márkák felett eljárt az idő.
-
dom1n0
őstag
Persze, penz diktal, de azert ahol tullatnak ezen, es a penz adott, lasd Uae, Visma ott ahol technikailag van jobb, es nincs excluziv szerzodes, cserelnek.
Azt olvastam a Bianchi nagyon maradt volna ajumboVismanal, de egyszeruen jobb volt a Cervelo, es elkoszontek a Bianchitol.
Valamelyik podcastben volt is errol szo, hogy mar igy kotnek szerzodest, hogy ha van jobb, akkor lephetnek. -
.LnB
titán
Akkor a profi vesz magának otthonra egy új Scott-ot, és simogatja a garázsban.
Mert menni nem mehet vele, a saját bringaszponzora miatt.
A csapatoknál sem a watt, a súly, a dizájn dönt. Hanem a pénz. És semmi más.
Ezek marketing szövegek csak. Egyik cég sem mondhatja azt, hogy az új modell gyengébb mint az előző. Lemérni meg ki fogja az állításukat, ráadásul hitelesen?! Naugye.
Amatőr meg azt veszi amivel a Froome, a Pogi megy. Vagy amire pénze van, mint én.

-
dom1n0
őstag
Pont tegnap este a masik topikba linkeltem az uj scottos cikkbol ezt:
The new bike also claims to 12 watts faster than its predecessor, and just 9 watts slower than the Scott Foil RC aero bike at a test speed of 45kph and yaw angles of +/- 15 degrees, when testing the frames independent of their components.
Szerintem amator szinten ez a 9-12 watt alig erezheto, foleg nem jellemzo a 45-os tempo sem
, viszont a profik ilyen “ingyen” wattokert olnenek, ahol adott hozza a megfelelo tempo es ero.
Annyira hasonlo eroben vannak (kiveve a 3-4 ufot), hogy ott versenyt tud eldonteni szerintem ekkora difi. -
.LnB
titán
Pogacar "híres" mondata a 2023-as TdF backstage-ben. Amikor mondta a Vismásoknak a Cervelo-ra, hogy ha én is ilyen bringával mennék megnyertem volna ezt a Tour-t is..
Szabó Miki füle hallatára. Szóval nem kamu sztori. A Colnago-nak iszonyat áldás Pogacar ereje. De fordítva lehet nem akkora áldás ez a Colnago Poginak. És! Kb az egyetlen felszerelés, amit nem fognak csak úgy lecserélni, mert emirátusoki pénz van ugye a cégben. Ez az egy felszerelés, amit nem fognak eldobni csak azért mert Pogi és a többiek azt mondják.
Egyébként meg valószínűleg nüanszok vannak csak ezek között a márkák között. Amit mi amatőrök meg se éreznénk. Lengyel Tomi is nyilatkozta a dom1no által linkelt interjúba, hogy őt sosem érdekelték a márkák. Két Rose bringája is van, mert ár/érték arányban szerinte a legjobbak. És egyébként is ez a márkával való foglalkozás csak amatőr, hobbisták játszótere. Mert a profi nem válogathat.Én nagyon kíváncsi lennék, hogy ha a WT csapatok bármelyik márkával mehetnének, akkor hány százalék lenne a S-Works a mezőnyben. Tuti több mint a fele.
Ez a kiszivárgott Colnago is tipikus túlzott olasz "műalkotás" feeling, ahogy a Bianchi is. Pinarello is akkora divatmárka itthon. És a Pinarello-sok a bringások "BMW-sei".
-
dom1n0
őstag
-
RobbyJr
addikt
-
lsebestyen
addikt
-
dom1n0
őstag
En olyat olvastam, Scottnal most vezetocseretol kezdve eleg sok minden volt, kerdes volt meg osszel kijon-e a bico iden, elcsusztak rendesen. Lehet raparaztak a dsm-nel erre
Viszont ez brutal ha igaz:
-
lsebestyen
addikt
Mekkora blama...
-
.LnB
titán
Azt olvastam, hogy ellátási problémák voltak a Scott részéről.
-
lsebestyen
addikt
-
dom1n0
őstag
Elvileg:
Known bike brand changes so far between the biggest cycling teams:
UNO-X Mobility: Dare -> Ridley
DSM-Firmenich-PostNL: Scott -> Lapierre
Astana: Wilier -> X-LAB
FDJ-Suez: Lapierre -> Specialized -
dom1n0
őstag
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Elvileg négy WT csapat megkereste Burke-öt mostanság. Konkrétumok nincsenek, hogy leszerződik e, ő azt mondta, hogy nagyon év vége van már, 30% esélyt lát rá.
-
dom1n0
őstag
-
.LnB
titán
Az nem rossz:
-
dom1n0
őstag
Na meg sokszor 3. hetuk egy GT-n sokszaz-ezer kilivel a labukban
-
Vismajor01
addikt
Már volt PRO csapatban a srác, nem tudom honnan ez a kampány h most akkor egyből WT legyen.
És persze tiszteletre méltó eredmények ezek de kuss és a többiek verseny körülmények között mentek ennyit, 100-150 kilométert a hegy előtt tekerve nagy tempóban és a hegyet nem úgy kezdve h "márpedig én KOMot megyek"
-
.LnB
titán
Nem csak ezt vette el. Stelvio és Mortirolo KOM is az övé.
Itt egy videó róla: [link] (friss, 1 napos)Na meg az se semmi, hogy ő már az új Scott AddictRC-vel ment (ha jól átom..) [link]
#1721dom1n0
Na igen, már elég korán felmerültek nála a vádak. És azért csak nem véletlen az, hogy sosem került komoly csapatba. Főleg úgy, hogy manapság már szobabicikliseket is igazolnak WT csapatok. Szóval egy ilyen teljesítménnyel ki lehetne tűnni. -
dom1n0
őstag
-
velizare
nagyúr
amikor elveszed az alpe d'huez komot kusstól:
-
dom1n0
őstag
-
.LnB
titán
-
dom1n0
őstag
Nevnapomra kaptam fiamtol
-
.LnB
titán
-
velizare
nagyúr
-
dom1n0
őstag
-
.LnB
titán
Nem. Berra, BH, Van Rysel tárgyalások folytak. Na a Berra az a másik, annak van egy országúti modellje és annyi.. Érdekes lett volna. A BH-t láttam már. Aztán ez a Mendiz (F12) lett. Nyilván a Van Rysel lett volna a legjobb opció.
De annyi bringa márka van amiről én nem hallottam..
A DSM pedig Willier-re vált Scott-ról. (Nekem azok a Scott Foil-ok tetszettek a legjobban a mezőnyből, főleg a DSM festéssel)
Uno-X megy ugye Ridley-re, de az nem titok már egy ideje.
-
.LnB
titán
-
dom1n0
őstag
-
.LnB
titán
-
lsebestyen
addikt
-
.LnB
titán
Roman Bardet interjúból:
2020 volt Tadej Pogačar berobbanásának éve. Hogyan értékeled a 2024-es szezonját?Nem is tudom, mit mondjak. De tényleg, nem egy súlycsoport a többiekkel. Egyrészt meglepett, másrészt viszont kihozta magából azt, amit mindig is láttunk benne. Régen nem tudta, hogy kell edzeni. Most már nyilvánvalóan tudja. Nehéz magyarázatot adni arra a klasszisra, amit képvisel. A kortársai vagyunk, mégsem érezzük úgy, hogy igazán az ellenfelei vagyunk.
Álltál úgy oda versenyre, hogy tudtad, hogy ő fog nyerni?Persze, többször is. Kapásból a Strade Bianche, a Montreal GP és a vb is ilyen volt. Tudtam, ha nem lesz mechanikai problémája vagy más gondja, lefutott a dolog.
És korábban éreztél ilyet a karriered során?Soha. Mindenkinek volt valami sebezhetősége, ha más nem, a csapat. De itt szó nem volt erről.
-
dom1n0
őstag
Sracok a Vismanal BF akciok vannak, hatha valaki venne valamit

-
dom1n0
őstag
-
.LnB
titán
Ki nevette ki? Mert én tökre arra emlékszem, hogy már a szezon előtt, legelején nyilatkozták a versenyzők, hogy marha jó a bringa, és ki is emelték, hogy nem a marketing miatt ámuldoznak. Hanem mert tényleg jó. Plusz az év elején lenyertek vele "mindent". Nem csak O'Connor. A tavalyi 18. helyről a 6. helyre jöttek fel idén az UCI listán.
Én egyébként mostanra rengeteg Van Rysel cuccot használok. Inkább megyek be a Decathlon-ba és felpróbálás után kihozom ami épp kell, minthogy a rendeléssel, méretekkel szenvedjek.
-
dom1n0
őstag
Majd kiderul…
Van Ryselt is kinevettek szezon elejen, aztan nezzuk meg O’Connor mit ment vele iden 🤯 -
lsebestyen
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
1800 - 1701
3672 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa Rally
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gyermekkorunk menő dumái
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hétvégén folytatás! Lanti is közvetít úgyh ismerős hanggal is találkozhattok 

, biztos ez egy uj vonal lesz, orszaguti aerochopper bicikli mondjuk
Szerk: Ez a kormany, wow:

Epronex nem vót jó neki akkor már?