Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
-
.LnB
titán
Majd holnaptól. De köszi az infót.
Írtam is húgomnak (mert ott dolgozik), hogy most az a nagyon színes sportpóló is lesz? Vagy csak a piros meg a kék?Néztem, hogy a holland, meg a német Lidl-ben bringás cuccokat is lehet(ett?) kapni. Mezt, nadrág, zokni..mindent. Nálunk csak ezt a casual vonalat hozták be.
-
.LnB
titán
Na látod, ez az ami engem tökre nem érdekel. Most ez mit változtat az én teljesítményemen vagy bármin? Én ilyenekbe nem tudom ennyire beleásni magamat. Én felülök, és tekerek.Aztán ha megelőzök valakit, akkor köszönök neki. Ha megelőz valaki akkor köszönök neki. Ennyi. Nem gondolom túl.
Ettől függetlenül akkor tényleg vannak ilyen kategóriák. Nem gondoltam volna. -
lsebestyen
addikt
Jah, az 31.2 lett, de ott a lényegi rész (nem lejtőn gurulás) z3 volt, ilyet nem tudnék minden nap edzeni. Bár idén elég sok edzésem 230-240W weighted körül van, amik után nem vagyok rottyon.
Igen a cat. beosztás elég jó, versenyek is így vannak a tengeren túlon amatőr szinten.
#2462.LnB: Köszi, nekem is tetszik, valamivel fel szerettem volna dobni a kormányt.
-
.LnB
titán
Persze. 20 kilin keresztül, mert az tök életszerű, hogy van ilyen út.. Azért írsz te olyanokat néha. Én is, de én legalább hülyeségből..
Ha tudnék 100km 2000m szinttel 30km/h átlagot, akkor én már a "háromnegyedig profi " szinten lennék. Amúgy az Dina Marci átlag lenne, ő meg Profi.
-
.LnB
titán
Kicsit amatőr, Félig amatőr, Amatőr, Picit profi, Wout, Kicsit profi, Félig profi, PROFI, Nagyon profi, Hűazannyát de profi, Lance, Jonas, és Pogi profi. Akkor ez a skála.
Azon gondolkodom, hogy hát nem igaz, hogy ne tudnék 1-2%-on 30 felett menni. Mármint nem tudom, mert nem figyeltem még meg ezt. De nehogymáne'. Aztán lehet, hogy meglepődnék... -
.LnB
titán
Akinek nem ez a munkája, az nem profi. Aki nem a bringázásból él, az nem profi. Ez ennyire egyszerű. Záray Laci. Pont ő jutott nekem is eszembe, csak nem mertem írni példának, mert nem tudom, hogy igazolt versenyző e, és ebből él e?
De az a lényeg, hogy csak egy papír választja el a profit az amatőrtől. Mert teljesítmény az mindkét félnél megvan. És sose tudhatod, hogy ki megy el melletted.Van az a csávó akik sorra döntötte ősszel-télen a Strava rekordokat, de egyik csapat sem igazolta le. Ő se profi.
1-2% meg maximum azoknak "emelkedő" akik az alföldön élnek.
-
Csokicsibesz
tag
Még a Lotusos srácok is úgy mennek el melletted, hogy esélyed sincs utánuk menni, pedig ők azért tényleg messze vannak még egy TdH szinttől is.
Ez van el kell fogadni, hogy az amatőr meg a profi szint az két külön világ.Az utóbbi pár napban többször futottam össze a Peák Barnával, teljesen más sebesség. De ugyan ez igaz pl. a Dina Marcira is, olyan könyeddséggel megy 30-as tempó felett, hogy esélyed sincs beállni mögé egy pillanatra se.
-
.LnB
titán
-
avl
senior tag
"valaki megpróbált menni a támadásával"
tett ilyet BenOConnor is, mi azóta ezt "benózásnak" hívjuk ...Valter A. is egyik etapon mikor Pogi utolerte ment vele valamennyit, de persze "benózás" lett belöle
"I followed for too long, then I just exploded"
szerintem nem tudták most (elözön meg igen) Pogit követni, nincs senkinek 2 egyforma napja, 2 egyforma profil, szélviszony, ..
-
.LnB
titán
Uhh ez a "hiteltelen, nevenincs Lengyel Tomi" azt mondta egy "nevenincs, hiteltelen podcast-ben", hogy a Visma gyenge. uhhh.. Mitképzelez?! Kiezte?! Arról nem is beszélve, hogy a csudálatos Wout van Aert-ról mit mondott.. Le se merem írni.
Iszom a szavait ennek az embernek, imádom!
-
avl
senior tag
szerintem Mátyás ezt valahogyan érzi, esetleg van valós infója (vagy látja-nézi hol van mögött), hogy a közvetlen üldözöje hol van, kicsit beeteti, hoy közeledhessen, az üldözö erre "vérszemet" kap, hogy mindjárt rajta lesz és egy picivel még jobban hajtja, és 1x masodperc körül Mátyás rálép a gázra, és az üldözö ott marad túlhajtva, és egyre nagyobb lemaradásban
ezt csinálta Pedivel is legutóbb, meg most Pogival is: 25 mp körülröl lement mondjuk 17-re, es utána Mátyás elönye egyre csak nött
...esetleg nem ezért (bár ez mestertaktika), hanem egyszerüen elöször mikor egyedül megy Mátyás kicsit konzervativabb, aztán belelendül és emiatt alakul a "gap" így: csökken majd nö
Pogi tegnap korabban is fáradt volt, szerintem ebben is benne volt a fáradtsággal nem 100% koncentracio: [link]
ezt a nyomdafesteket nem türö kifejezesek senkiházit remélem igen határozottan és nyilvánosan felelösségre vonják:
[link] top-top teljesitmenyü embert így betámadni; siman kormanyrantas es tanyasi lehetett volna; sajnos nem gondol bele az ilyen utolsó senki
nekem nagy élmény Mátyást (és Pogit, csatáikat) látni
2 éve is pont ez volt: MSR + RBX: Mátyás, RVV: Pogi
-
.LnB
titán
Teljesen mindegy most, hogy milyen szinten. De nem számítottam rá, hogy ilyen korán jönnek majd a sikerek, egy új csapatnál. Több versenyzőnek is van már jó eredménye. Szerintem ez szuper. És remélem évekig kitart majd a lendület, és feljebb tudnak majd lépni. A kezdés jó.
-
avl
senior tag
szerintem:
- HA összefognának, akkor lehetne esély, akkor sem biztos
- HA 4en egy csapatbol lennének akkor talán
- így senki sem nyomja abban a poziban 100%-osan, mert mindenki arra ad nagy esélyt, hogy az elsö hely elment, a 2.-ert mennek, akkor meg nem szabad 100%-ot adniapont ezt beszéltük elötte itthon, hogy a 2. csoportban azonnal az a psziche megy, hogy a 2. helyert megyünk, ezert nincs utloérés ...érdekes lenne, akár verseny nélkül is, hogy 2-3-4 ember tényleg összefogva, utolérné-e az élen haladót, aki pszichesen is nyilvan jol all, igy szárnyakat kap
most meg ugye jött még a Paterberg, ha utol is érték volna addig, ott megint elment volna, azaz ugyanaz a szitu ...csak aki ddig az üldözésben kiadta a lelkét, annak nincs dobogóesély ...ezért inkább ki sem adta senki
-
Csokicsibesz
tag
Egyébként... instán vannak képek ahol látszik, hogy montizik. Ha Pidcock meg MVDP kb. bármikor be tud menni egy top5-be, akkor VWA-ban is látok fantáziát.
Sőt a Visma ment is világkupára , ill a Cervelonak van montija (aka. Santa cruz Blur).
Valószínűleg inkább a sérülés veszély miatt nem preferálják annyira. De ha úgyse tud teljes országúti szezont menni, akkor lehet megérheti kicsit montizni is. -
avl
senior tag
egyetértek, szerintem sem gyenge ...nyilvan: kihez kepest, ezert is tettem be a köridöket:
mindenkinek kivanom, hogy ennyire gyenge legyen (hogy a vilagon 1 ember tudja megelözni)
..aki akarja, elbogaraszhatja a H2H-et is: [link]
nem vagyok Wout fan (Mátyást jobban "adom", úgy tünik jobban akarja a gyözelmet), de szerintem megsüvegelendö, amit eddig tett (lasd Laporte-nak atadott Gent, lasd Tour-on elmenes, 2022 Stage4, amikor mindenki lemaradt, lasd hegyen kifingatta Pogit, lasd 2022 Paris-Nizza Stage 1: Rogla+Wout+Laporte elmenes es LAporte-nak adás);
igen tegnap hibaztak (hanyan nyilatkoztak volna ugy utana, ahogy Ö ?), igen most nem / nem most a legerösebb -
Vismajor01
addikt
Girot várom a legjobban idei három hetesek közül. De ha egy kiélezett csata lesz Jonas és Pogacar között akkor az lenne lenne az igazi. De sajna én 2023ban is nagyon vártam aztán elég snoosefest lett belőle mert Roglic nem támad ha nem muszáj
Reméljük Ayuso bírja majd a lépést és kiélezett csata lesz kettejük között.
-
Vismajor01
addikt
Én aggódom, hogy Pogi egyszerűen túl jó
Mindig is elveszítettem az érdeklődésem egy sport iránt ha egy karakter dominálta le a sportot. Tavaly belekapaszkodtam, hogy Jonas esett és csoda h ott volt a Touron-csakhogy utána azt mondták, hogy egyes szakaszokon több wattot tudott mint tavalyelőtt amikor nyert
De remélem idén Kuss is jó formában lesz, Jorgenson is, és megtudják nyomni a szakaszokat h fájjon
-
avl
senior tag
Ezert en "ganna gewicht"-et adtam be
ott 82 es 83 többször is jött, majd:
Es onnan:
penteken "Mátyás", ma Rogla (utana Tratnik interviewban a kerdesre, hogy mi volt a terv: terv? legalabb 5 tervünk volt*) - Rogla nagy taktikus; es ma Pedi (persze Ő is pénteken is) nagyon nagyok voltakparádésak a versenyek, nekem nagy öröm nézni
* allitolag Matyasnak is ez nagy erőssége: meglehetősen rugalmasan reagál szitura, gyorsan alkalmazkodik, tervet vált (es persze van erőnléte ezekhez)
-
.LnB
titán
Mert ez az értetlenség sértő. És erőltetett. Szavakon rugóztok.. Te meg jössz azzal, hogy a te számaid a profikhoz viszonyítva, meg sebihez viszonyítva.. Hát ne vicceljünk már..
Konkrétan ez is tény, mert lenyilatkozta, hogy Demi nagyon berágott Anna-ra, amikor bejelentette a visszatérését. Utána nem is nagyon beszéltek. És a TdF után Demi már az FDJ-s edzőjével kezdett el inkább dolgozni."Blanka ezt hol fejtette ki bővebben? (Link pls.)" Látod, ha már értetlenkedés. Ez is az ékes példája.
Az a podcast-ek valóságtartalmára utalt. De ettől függetlenül lehet, hogy beszélt erről már podcast-ben Blanka. -
.LnB
titán
Tényleg te vagy a tökéletes példa erre. Bocsi, hogy én hülye leírtam azt, amit sok cikk, és podcastek hallgatása után megtudtam Anna motivációjáról és a visszatérésének körülményeiről. Sok időt megspóroltál volna nekem, ha ezt hamarabb beírod.
#2140avl
Ehhez valami fordítóprogramot mellékelhetnél, mert nem is értem, hogy mit akartál itt közölni. -
avl
senior tag
egyrészt egyetértek, Simon Y. nem gyenge !!
másrészt szerintem nagy bizonytalanság, hogy Visma
vagy Rabobank vagy mi a csapat nevehogy jön be Neki;szerintem Jorginak nagyon bevált, elörelépett
Cian-nak meg szerintem nem
Simon Y. meg ugye a laza ausztrálból jön, vagy örül es segít rengeteget a tudatos módszeresség, vagy nem bírja (tudatilag, szervezetileg)
pl. Valverde inkább érzésre edzett -> hány évet lehet úgy es a hatalmas kontrollalt minden meddig bírható (nyilvan: kinek meddig)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest