- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
Sziasztok,
Pár hete vettem egy Neuzer Courier DT-t, ma nekiálltam hogy picit szélesebb gumikat rakjak a kerekekre, na ez volt a nagy hiba. Első kerék simán ment visszapattintottam a helyére simán az új abronccsal de a hátsó, na ott bajba ütköztem, már lefelé vétel közben is nagyon szorult a gyorszár a hátsó kereknél de vissza nem tudtam rakni sehogyan sem a kereket. Mértem centivel és a hátsó papucs távolság (ha jól mondom a nevét) 120mm kb az agy pedig 135mm széles, na most ez nekem nagyon sántít hogy nem kompatibilis a kettő, jól érzem? A váz lehet gyári hibás és ennek szélesebbnek kellene lennie? Neten olvasgatva már inkább 130 a mai standard.
-
bAtt001
addikt
13mm belső szélességű felnire túl nagy lenne egy kb 35c külső jól sejtem? Ki szeretnék próbálni valami szélesebbet de elég keskeny a mostani felni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest