Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- ALZA vagy eMAG?
- Hiányzik a gamer érzés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Sziasztok, van egy sajnos shimano deore szettel ellátott bringám. A hátsó fék (hidraulikus) ősszel még pumpálós volt állás után, aztán egyre kevésbé nyomta neki a fékbetéteket a féktárcsához, majd novemberre már teljesen megszűnt a fékhatás, fékkar koppig húzható, ellenállás nélkül.
Vettem fékolajat, töltöttem be a fékkarnál, semmi hatás. csurig töltöm, pumpálom jön fel pár buborék, közben egyre lejjebb megy a szint, és így tovább, folyamatosan. Folyás nyom nincs sehol.
Légteleníteni így nem lehet, de ha behúzom a kart, és kinyitom a légtelenítő pöcköt, kicsit spriccel., de semennyire se keményedik fel, akármennyi folyadékot elnyel.Ez micsoda?
hitler, sztálin, micro usb
-
togvau
senior tag
válasz Atti777 #235819 üzenetére
Vettem tölcsért, de ugyanaz. A fékkar pumpálásnál egy ideig jöttek kisebb buborékok, de már nem jön semmi. Nem fogy a fékolaj a tölcsérből, és mozgatja is a fékbetéteket, csak nem annyira hogy fékhatás is legyen, és nem keményedik fel a fékkar sem.
A vázban lévő vezetéken folyna, akkor fogyna a tölcsérből, és már bőven kellett volna kifolyni is a bringa alá.
-
togvau
senior tag
válasz Runner_fxr #236909 üzenetére
Omg miféle beteg, gagyi szerkezet ez a shimano cucc? Hogy sikerült ezt ilyen elcseszetté tenni... Spec tölcsér kell hozzá, alulról töltés...
Hihetetlen hogy egy motoro ahol 3 tárcsa van, 3 féknyereg, 5 fékdugattyú, sokkal egyszerűbb minden 🤣#236925 mi az a "bleed block"?
-
togvau
senior tag
válasz Runner_fxr #237105 üzenetére
Beszabehu, és tényleg működött! Bipolárcsővel rádugtam egy fecskendőt, feltoltam a csőben meg a rendszerben lépő levegőt, feltöltve a fenti tölcsért, és felkeményedett!
Mondjuk fogni nem nagyon fog a fék, viszont trombitál, nyávog, pedig rászorít. Na mindegy, csak lekopik a szennyeződés előbb-utóbb.hitler, sztálin, micro usb
-
togvau
senior tag
válasz zsocy #237895 üzenetére
Nem tudom lehet hogy az, hallomásból tudom hogy az az, nekem csak műanyag cső 😆
Viszont még mindig nem fog a fékem, sikít nyikorog ha húzom, de erőből kell húznom hogy érezhető legyen valami fékhatás, pedig úgy látom rendesen oda szorít.
Folyt ott mindenhol fékolaj, betétre is folyhatott, de 20 km után sem fog, ez nagyon furahitler, sztálin, micro usb
-
togvau
senior tag
Van egy shimano deore 10 sebességes bringám, elektromos rásegítéssel. Tegnap egyszer csak megszorult a lánc, mivel a láncvezető keréknél félreugrott. A váltókanál rendesen meg van csavarodva (nem értem miért, semmi olyan nem történt), bár eddig se volt gyári egyenességű.
Szóval ehhez való váltókanalat hol lehet kapni, és mire kell figyelni? Van egyáltalán erre a típusra külön, vagy csak simán váltókanalat keressek, mert univerzális?
-
togvau
senior tag
Shimano deore váltónál, ahol a vázra van felfogatva a váltó, szokád távtartót, alátétet használni, hogy a legalsó fokozat egybe essen a legkisebb fogaskerékkel?
Mert ez a fos váltókanál egyszerűen megcsavarodott, és mivel külön nem lehet kapni váltókanalat, vettem egy új váltót, de az csak 10 sebességes a 11 helyett, mert csak az volt. Felrakva működik, de a legkisebb fogaskerékre nem tudja lehúzni (az nem gond ha a legnagyobb kimarad), mert a hangoló pöcköt minimumra állítva, nem feszes bowdennel sincs párhuzamban a legkisebb kerékkel. Ha a felfogatás alá raknék pár alátétet, akkor jó lehetne, de ezt így szokás?
-
togvau
senior tag
Hello! Deore Br-m615 fékbetétet cserélni kellene mert minden baja van, például az egyik betét már kb fémig kopott, a másik viszont nem.
Szétszedve ezt látom.
az egyik oldalon mozog a henger ha húzom a fékkart, a másik oldalon full merev. Az az érzésem hogy mind a két oldalnak mozognia kéne, de nem vagyok biztos benne, mert pl motoron az egyik oldalon van henger, viszont az egész féknyereg tud oldalirányban csúszni, ezen a bringán viszont nem nagyon.
Most akkor megint cserélni kell valami Shimano fost? (Mert ezekkel állandóan baj van...)hitler, sztálin, micro usb
-
togvau
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy lehet szétszedni egy bosch performance line első generációs rásegítőmotort? Kattog minden egyes fordulatnál a hajtókar, érezhető is, főleg ha erősen hajtom, kikapcsolt rásegítéssel. Tropa a hajtókar csapágy.De valami speciális bosch cucc kell leszedni a pedálokat, amit persze nem akarok megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Végre egy olcsó Thomson tévé a tesztpadon!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- Seiko The Black Series Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest