Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Sziasztok ami ezen van fék lehet szabályozni a keménységét ?
-
dunc
nagyúr
Az előrejelzés nem kedvez
Ezt vettem beton,és laza talaj ,néha pici erdő de hobby bringázás! Tudom jobb lett volna egy cross bringa,de most nekem ez is elég,és az egy árba lévő crossoknak sokall gyengébb volt a felszerelése . Egy szó mint száz remélem nem lesznek vele gondok !
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
A kollégám rokona volt itthon (kint él Ausztráliába) és hozott egy bringás szemcsit amit megkaptam ! Nem tudom milyen márka az van ráírva,hogy Eyres ,érzetre súlytalan és nagyon nyugtató a látvány benne,elsőre picit furcsa de nagyon megszerettem egy pillanat alatt,most ,hogy kell vennem pár kiegészitőt nagyon örültem neki,hogy egy tétel minusz
[ Módosította: Ndruu ]
-
dunc
nagyúr
Köszi a beazonositást ! Nekem
tényleg nagyon tetszik ! -
-
dunc
nagyúr
Ez igaz ! De idővel mégis veszit a szűrőképeségből .(én is optikustol tudom,sok helyen pár mp és ingyenes a vizsgálat ! érdemes pár percet szánni rá,és naptejet nem is emlittem,mert borus időbe is kaphatsz frankó uv sugárzást ! Sajna a nap se olyan mint gyerek koromba jó 30 évvel elelött )
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Huuu nekem is volt pár bringám ! Volt v fékes alap,és xt nos az xt már lényegesen jobb volt egy jó betéttel ! De ok tovább, mechanikus tárcsafék,na az nem jött be mert nehéz volt cincogott (beállítás gondolom) ,de nagyon jól fogott (ereszkedésnél derül ki,pl Mecsek,és hideg idő ,na ott szopás ha te fejtesz ki erőt !!! ) Most megvan életem első Hayes Dyno Sport Disc (hidraulikus, tárcsaátmérő: 160mm) fékje,ááá ez viszont nagyon állat one erő,pikk pakk megállsz nem megy semerre a bringa biztos ,és stabil ! (kíváncsi lennék egy jobb hidrás tárcsára !)
-
dunc
nagyúr
válasz Doki-HUN1978 #497 üzenetére
Kormány befogó állítható szögű ,emeld fel,hogy a derekad ne legyen hajlítva ! Az ülést is picit előrébb lehet húzni az is ad némi komfortot !
(#499) Teasüti én se vagyok hi-tech párti,de nagyon észreveszem a különbséget ! Viszont egy jól beállított v fék is nagyon jól fog ! (pontos beállítás,jó fékbetét) De azért a tárcsa ég és föld !
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Stauffenberg #798 üzenetére
-
dunc
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #987 üzenetére
Én nem iszom alkoholt max nagyon ritkán de szerintem patkány dolog meglopni egy részeg embert ,a passziv lopás is az ! Azért ha marad egy bringa a kocsiba,nem olyan mintha egy retikült hagyott volna ott !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kupon kunyeráló
- Bitcoin topic
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest