Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- gerner1
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
benfolds #152120 üzenetére
Szerintem olyan mint a lefty. Kitalálták,elkészítették,használni lehet és névjegyükké vált,így kitartanak mellette.Szerintem esetenként,lásd a időfutam nyergeket,jó lehet,ugyanakkor terepen pl. meredek mászásnál nekem szükségem van az orr részre,ki szoktam oda kúszni mikor nehéz tekerni,továbbá ereszkedésnél is szeretem ha érzem,beszoríthatom térd fölötti combjaim közé a nyereg azon részét.
TayRol...én a TRK-t próbáltam,ára és számomra megfelelő szélessége miatt,de túl volt párnázva,nem vízszintesen volt kényelmes,hanem enyhén hátra billentve és persze nekem hiányzott az orra.Még az nem tetszett,hogy terepen,ahol gyakran ki kell állni,nem sikerült soha egyből visszaülni,minden kiállás utáni visszaülést hosszú fészkelődés követett.
(#152124) trialboj...18 km alatt 700 m terepen az kurv@ sok,az meg,hogy valahol már többször jártál hihetetlen előnyt jelent,így nem csoda,hogy bátrabban mennek.(Itt Fóton 50-edszerre ugyanott ereszkedve én is már biztos gyakorlottnak néznék ki kívülről) Azon viszont csodálkozok,hogy a hátsót főzted el,lefele sokkal többet kap az első.
(#152130) 6030D...+jjeahh...menj gyorsabban...vagy tedd meg 40 km alatt az 1500-at (18/700) mint trialboj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- Futópad inSPORTline Gardian G6
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest