Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
spati3
csendes tag
Üdv
Bicikli vásárlása előtt állok és egy országútit szeretnék venni és kb 200 ezrem van rá.
Két biciklit néztem ki:Romet Huragan 2021
Neuzer Whirlwind 200A Romet mellett szól hogy carbon villás de még igy is egy kilóval nehezebb mint a Neuzer és mind két bicikli váza 6061 alu, a többi alkatrészhez annyira nem értek.
Szerintetek melyik lenne jobb vétel?
-
spati3
csendes tag
válasz parandroid #218303 üzenetére
A váltó annyira nem érdekel, az elsőt szerintem sose használnám a hátsót meg max akkor ha nem birom nagy fokozaton amúgy SHIMANO 105 van a neuzeren a másikon meg Shimano STA.
Miért annyira fontos a karbon villa? a neuzer 9.5 kg alu villával, néztem több bicajt és 9 kg alatt egy carbon villás se volt 350 ezer alatt újonnan. A használtaktól kicsit tartok, ott már nem elég annyi hogy mi van rajta, azt is meg kell állapitani hogy milyen állapotban van. -
spati3
csendes tag
válasz parandroid #218313 üzenetére
A Dechatlonban jelenleg az rc120 van hasonló árba ami carbon villás és MICROSHIFT 8 váltóval de abszolút nem ismerem, a súlya pedig 11.25kg az M es méret.
A másik az rc500as de 80 ezerrel többe kerül viszont azon már shimano sora van és csak 9kg a bringa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Akciófigyelő: Ma indul a Steam őszi leárazása
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Weblap készítés
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI AVATA Fly More Combo Kit - 2 akku, töltő
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- DJI FPV Drone ÚJ szett SOHA nem használt 0h repülési idő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest