Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hp Canon
tag
válasz Hasaggymeg #80264 üzenetére
Na felhívtam pár boltot, Cube Race One black´n´flashorange 2016 sehol nincs, ez felejtős, de nem is mostanában fogyott el, már szinte nem is emlékeznek rá. Valószínűleg ilyen bringám nem lesz sajnos.
Ha valaki esetleg lát még valami jó vételt, hálás lennék ha belinkelné.
Köszi mindent
-
Vasinger!
nagyúr
Nem azért a két fillérért, de az a bringa csak szerintem nagyon jó vétel ennyiért? Pont ilyesmit keresek, de újonnan 310-et gyakorlatilag full XT hajtással szerintem nagyon megér, nem így van?
Mondjuk ezt az oldalt nem teljesen ismerem, gondolom a garancia is ide szól, vagy a Cube-ra van valamiféle gyári garancia is esetleg amivel máshol is lehetne szervizeltetni?
-
Hp Canon
tag
Értem, és köszi, tehát ezen minden jó minőségűnek mondható (persze ár érték arányosan), nem igen van gyenge pontja. Különben, és gondolom a gyártók érdeke is hogy mindig legyen valami ami gyenge alkatrész a bringán hogy ki keljen cserélni (persze az ő érdekük hogy vedd meg a drágábbat). Lehet hogyha elkap a lelkesedés és kezdem felfogni a mit miért, én is majd szépen lecserélgetem jobbakra a cuccosokat rajta. Különben valamiért a Cube nem jön be, de tudom hogy nem rossz, és a kép alapján pofás is :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest