- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
Hasaggymeg #324290 üzenetére
Ennek elég jó a fékje
Montihoz tök hülye vagyok, de ez a teló egész kellemes, a gumik is baromi kényelmesek, igazi ringatózós érzés. Sok erdő van körülöttünk, már többször gondolkoztam montin, azért is vettem, mert ha nem jön be, árában akkor is el lehet adni. Felszereltségben jónak tűnik. Azt mondjuk nem értem, minek a 2x-es hajtás előre, de gondolom akkoriban ez ment.
Kieg: HAHA, a link aztán szép találat, és ez biztosan ugyanaz!
495-ért vettem, 10% a börze haszna, szóval végül 450-et kapott érte. Én tavaly 500-ért (-10%) adtam el a 700-ért vett Hyde-ot, de ennek az új ára bőven 1000€ feletti.
A Nulane-hez meg szerintem kérek új villát a bolttól, max fizetem egy részét. Pár hete cseréltem rajta első tárcsát és betétet vadi újra, most sokkal kevésbé ráz, viszont az alsó fékszem egyik oldalára be van rakva egy picit alátét papírdarab, mert amikor lehúztam nyomatékra, csavarodott a nyereg, és szerintem ezért nem állt be soha síkra. Ha meg elviszem ezt javíttatni (síkoltatni), az se lesz olcsó. De most mindegy, a bringa használható ettől függetlenül, de azokat az 50 km/h feletti ereszkedéseknél a késői féktávokat nem merem bevállalni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- DJI RCN3 drón távirányító (RC-N3) - DJI Neo, Mini 4 pro, Air 3s
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest