Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz Hasaggymeg #324290 üzenetére

Ennek elég jó a fékje ;]

Montihoz tök hülye vagyok, de ez a teló egész kellemes, a gumik is baromi kényelmesek, igazi ringatózós érzés. Sok erdő van körülöttünk, már többször gondolkoztam montin, azért is vettem, mert ha nem jön be, árában akkor is el lehet adni. Felszereltségben jónak tűnik. Azt mondjuk nem értem, minek a 2x-es hajtás előre, de gondolom akkoriban ez ment.

Kieg: HAHA, a link aztán szép találat, és ez biztosan ugyanaz! :) 495-ért vettem, 10% a börze haszna, szóval végül 450-et kapott érte. Én tavaly 500-ért (-10%) adtam el a 700-ért vett Hyde-ot, de ennek az új ára bőven 1000€ feletti.

A Nulane-hez meg szerintem kérek új villát a bolttól, max fizetem egy részét. Pár hete cseréltem rajta első tárcsát és betétet vadi újra, most sokkal kevésbé ráz, viszont az alsó fékszem egyik oldalára be van rakva egy picit alátét papírdarab, mert amikor lehúztam nyomatékra, csavarodott a nyereg, és szerintem ezért nem állt be soha síkra. Ha meg elviszem ezt javíttatni (síkoltatni), az se lesz olcsó. De most mindegy, a bringa használható ettől függetlenül, de azokat az 50 km/h feletti ereszkedéseknél a késői féktávokat nem merem bevállalni vele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés