Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SteveAd

tag

válasz 6030D #278065 üzenetére

Fentebb irtam: NEM igazan lehet osszelegozni (roviden, a Shimanonal a fogaskerekek valtast segito rampai ugy vannak elrendezve, hogy egy adott soron menjen finoman a valtas). Pl. A sornak a 17T fogaskereke nem olyan kialakitasu mint B sornak a 17T fogaskereke (mert az A soron 16-17-19 a szekvencia, mig a B soron 15-17-19). Ha az A es B sorbol akarsz osszelegozni valamit es a 17T fogaskereknel van a ketfele sor talalkozasa, akkor vagy a 16>17 vagy a 15>17 valtas nem igazan lesz jo (elvileg mukodhet darabosan/ugralva, de egy 12 Di2 szettet nem azert vesz valaki, hogy egy 15 eves 8 sebesseges gagyi sor valtasi teljesitmenyet hozza egy ponton a kombinalt sor).

Bocs, ezt muszaj itt hangsulyoznom, eleg sokat kiserleteztem ezzel es utana is olvastam.

Ha mindenkeppen egyedi kiosztasu sor kell, akkor csak a pl. egyesevel tenylegesen kombinalhato Miche ajanlott (de azert az nem olyan mint a Shimi Hyperglide). Ha nem kell az egyedi kombo, akkor kompromisszumos valasztas van csak: pl. Fulton eseteben el kell donteni, hogy vesz egy uj 11-30-as sort (ami szerintem abszolut jo valasztas, a 11-34-es meg megmaradhat tartalekba olasz hagok meghoditasahoz), vagy marad a 11-34-nel es nem lesz 16T

• fulton

addikt

válasz 6030D #278065 üzenetére

nem egészen, mert egy komplett 11-30 sor ultegra 35.000.
    Ennyiből kötve hiszem hogy olcsóbb lenne összemókolni, mikor a 21-30 rész dura a linkelt oldalon 75k.
    Ha meg csak a 16 fogat veszem nem jön a ki a "matek" mivel a mostani sorom felső része a 21-34 5 tagú (akkor már 13 sebis lennék :D ) szemben a 11-30 sor felső 21-30 4 tagjával

Castelli kamáslival kapcsolatban, tépőzárra figyelni kell, mert szétszedi a belső részt.
    Így oda tenni kell valami kis réteg akármit hol a NW corsair cipőn a tépőzáron nincs záródás.

#278063balintbaba: Végem :DDD

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés