Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveAd
tag
válasz 6030D #278065 üzenetére
Fentebb irtam: NEM igazan lehet osszelegozni (roviden, a Shimanonal a fogaskerekek valtast segito rampai ugy vannak elrendezve, hogy egy adott soron menjen finoman a valtas). Pl. A sornak a 17T fogaskereke nem olyan kialakitasu mint B sornak a 17T fogaskereke (mert az A soron 16-17-19 a szekvencia, mig a B soron 15-17-19). Ha az A es B sorbol akarsz osszelegozni valamit es a 17T fogaskereknel van a ketfele sor talalkozasa, akkor vagy a 16>17 vagy a 15>17 valtas nem igazan lesz jo (elvileg mukodhet darabosan/ugralva, de egy 12 Di2 szettet nem azert vesz valaki, hogy egy 15 eves 8 sebesseges gagyi sor valtasi teljesitmenyet hozza egy ponton a kombinalt sor).
Bocs, ezt muszaj itt hangsulyoznom, eleg sokat kiserleteztem ezzel es utana is olvastam.
Ha mindenkeppen egyedi kiosztasu sor kell, akkor csak a pl. egyesevel tenylegesen kombinalhato Miche ajanlott (de azert az nem olyan mint a Shimi Hyperglide). Ha nem kell az egyedi kombo, akkor kompromisszumos valasztas van csak: pl. Fulton eseteben el kell donteni, hogy vesz egy uj 11-30-as sort (ami szerintem abszolut jo valasztas, a 11-34-es meg megmaradhat tartalekba olasz hagok meghoditasahoz), vagy marad a 11-34-nel es nem lesz 16T
-
fulton
addikt
válasz 6030D #278065 üzenetére
nem egészen, mert egy komplett 11-30 sor ultegra 35.000.
Ennyiből kötve hiszem hogy olcsóbb lenne összemókolni, mikor a 21-30 rész dura a linkelt oldalon 75k.
Ha meg csak a 16 fogat veszem nem jön a ki a "matek" mivel a mostani sorom felső része a 21-34 5 tagú (akkor már 13 sebis lennék ) szemben a 11-30 sor felső 21-30 4 tagjávalCastelli kamáslival kapcsolatban, tépőzárra figyelni kell, mert szétszedi a belső részt.
Így oda tenni kell valami kis réteg akármit hol a NW corsair cipőn a tépőzáron nincs záródás.#278063balintbaba: Végem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- LEGO Star Wars szettek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest