- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
6030D #277253 üzenetére
Nekem az tűnt fel, hogy az öblítővel kimosott sport ruhák többé nem szívják fel annyira hatékonyan az izzadtságot és sokkal hamarabb büdösödnek. Elvileg ez azért van, mert valamilyen bevonatot kap a szövet, amit aztán a mosószer sem tud eltávolítani róla
. Remélem azért a többszörös mosás megoldja a gondot. Ha ez nem lenne elég, én mindegyik öblítőnek utálom az "illatát", egyedül a Sanytoloké tetszik. Valszeg jobb híján ez lesz, külön fogom mosni a bringás ruházatokat, csak hát a családdal emiatt is vita van
.
Arról amúgy van infó, hogy a Sanytol káros-e a sport ruházatra? -
szimpláncsak
tag
válasz
6030D #277253 üzenetére
Én pl. csak annyit csinálok, hogy külön mosom, de ugyanazzal a színes ruhákhoz való persil/ariel/tomi/biopon éppen mi van itthon mosószerrel, öblítő nélkül 30fokon. Én nem érzem, hogy bármilyen negatív hatással lenne a cuccaimra.
Mondjuk 100% merionoi gyapjú cuccom nincs, csak zoknim van, amiben 50% körül van. Ugyanitt ha valaki látna jó áron merinoi zoknit az szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Trollok komolyan
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest