Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
válasz #48525824 #23951 üzenetére
Ez mind igaz, de ettől még nem elfogadható számomra, hogy akkor menjünk át a piroson, nem érts félre én se vagyok szent, bringásként sokszor mentem át én is piroson, nyilván olyan helyen ahol senkit nem veszélyeztettem, de akkor se helyes. Mostanában már inkább megállok, engem is dühítenek a szemtelen, pofátlan, szabálytalankodó autósok, de úgy vagyok vele, ha én is telibesz@rom a szabályokat akkor nincs okom egy autósra se mutogatni, de ha én betartom akkor azzal inkább péládt mutatok, persze nem gondolom, hogy ettől egyhamar bármi is megváltozna, de ha mindenki elkezdene úgy gondolkodni, hogy f@szom én inkább betartom a szabályokat, akkor talán idővel nem lenne ilyen primitív a közlekedésünk és elkezdene némiképp hasonlítani az intelligensebb országokéra.
Zola0007 (#23955): Az a baj, hogy kurv@ra igazad van! Sajnos.
Ja amúgy kapott egy új pedált a drága.
[ Szerkesztve ]
-
Osiris
őstag
válasz #48525824 #23951 üzenetére
Köszi, de engem a méretek is érdekelnének, amik még rámennek a 622 19c felnire. A mostani gumi a felnitől még vagy 3-4cm magas, de én szeretnék valami kisebb gumit ami pl. csak 2cm a felni peremétől. Jót tenne a bringa magasságának is, ha csökkenne a gumi magassága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest