Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz parandroid #254366 üzenetére
hat most epp nincs meg itt a szezonja, de sisak ala milyen szelallo/thermos vékony sapkat ajanlanatok?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz parandroid #255220 üzenetére
14.2kg, ebben van akksi is? konnyebb mint egy csepel
-
ReFleXx
addikt
válasz parandroid #255232 üzenetére
mekkora az akksi, csak en nem latom kiirva? a bosch motoros cube azert gondolom erosebb is
fulton: joke volt
-
ReFleXx
addikt
hasznal itt valaki mellkaspántos HRM-et pulzus monitorozasra? mennyire kényelmetlen a mellkaspánt? a computerhez lehetne csatlakoztatni ANT+on, de filozok hogy mellkaspánt vagy csuklópántos lenne jó, előbb gondolom pontosabb, utobbi meg egyszerübben felrakható és kényelmesebb lehet.
-
ReFleXx
addikt
Egy MTB hatso felnijét fel kellene furnom prestarol autoszelepesre. Mekkora fúrószárral esse neki? Mire kell ügyelni ilyenkor?
-
ReFleXx
addikt
válasz jjeahh #255883 üzenetére
nekem mind1, de mar az elso kereket valaki atalakitotta prestarol autoszelepre a hatso maradt presta, multkor persze hatso defekt volt es pont egy autosszelepes belso volt nalam. igy legalabb mar nem felemas
[ Szerkesztve ]
-
-
ReFleXx
addikt
edzoterembe nem szoktatok jarni? ott is lehet tekerni, nyilvan bringazni jobb odakint, de ha szar ido van akkor en a teremben tekerek, be lehet allitani a gepet fix pulzusra es ugy allitja a nehezseget hogy folyamatosan a beallitott pulzuson tartson.
-
ReFleXx
addikt
Ma egy egesz jo kis kort mentem volna ha a vege fele nem csuszott volna be egy eses. Mar sotedett, faradt is voltam es figyelmetlen, egy nem tul magas padkat kozelitettem meg elesebb szogben azt hittem felkap majd rajta a kerek de nem igy tett, ennek eredmenyekeppen jobbra elfekudt alattam a bringa es en neki csapodtam a jobb oldalt levo bordazott beton keritesnek.
Serulesek:
-par karc a jobb kisujjamon, illetve a körömágy kapott egy ütést, valszeg annak a körömnek lőttek, majd par nap mulva kiderul.
-a sisakomon a jobb halanteknal lett egy kis horpadas, rendesen meglepodtem hogy egy ilyen szitunal is mekkora erovel sikerult lefejelni a keritest, persze a kerites bord elebe, nagyszerencse hogy volt rajtam , mert igy ebbol semmit nem ereztem
-jobb vallammal nekiestem a keritesnek, ha lent van a karom akkor csak sajog, fel tudom emelni ha nagyon akarom, de faj es nagyon nem esik jol, ez zavar a leginkabb,nem tudom mit kellene kezdjek vele, borogassam , probaljam mozgatni vagy ne.
mindez egy jo fel oraja tortent2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #256502 üzenetére
a vallra gondolsz h rosszabbodhat? ha igy lesz tuti megnezetem dokival. pont a jobb vallam volt gyengebb eddig is, egy darabig nem lesz sulyzos edzes ugy szamitom
-
ReFleXx
addikt
válasz parandroid #256510 üzenetére
kulccsont meguszta, az messze volt az utestol, a vallam elso/felso sarkat kapta el.
a sisakot egy honapja vettem, tavalyi evet sikerult atveszelni nelkule, de jo nagy hulyeseg volt igy utolag. ha ezt itt olvasod es sisak nelkul tekersz, akkor en csak batoritalak hogy szerezz be egyet.de tenyleg ugy lefejeltem a betont hogy azt hittem a sisak szetnyilt a fejemen, le is vettem megnezni. ez a ket horpadas lett rajta : link
(de megse próbáljátok rabeszelni hogy emiatt csereljem le , nem nyomtatom a penzt, meg par evig biztos eltekerek ezzel, vallalom a feleloseget)ui: koszi mindenkinek a jokivansagokat
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz ReFleXx #256497 üzenetére
Nah, reggelre a vállam javult az újjam meg bedagadt és még mindig sajgott/érzékeny volt.
Biztos ami biztos elmentem a kórházba, mind a kettőt megröntgenezték, szerencsére nem látszódott semmi a felvételeken, sikerült megúszni egy kis zuzódással.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz szuszinho #256628 üzenetére
Olvastam itt a storyt, latni kellett volna, mert nehezen tudom lerenderelni fejben az esetet
Tök jó lenne bírni veletek a strapát, de azt a kört amit mentetek, biztos nem bírtam volna, jó sok szint volt benne.[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz FireKeeper #257021 üzenetére
festek javitostift mint a kocsik eseten mukodhet
-
ReFleXx
addikt
Ma elkezdett a kormany recsegni mintegy acel csepel nyeregcső, kb ott ahol a kormany es a stucni csatlakozik. Ahogy athelyezem a terhelest a karjaimmal a kormany jobb majd baloldalara valtogatva recseg/ropog igazan. Korabban nem volt ilyen problemam, kotyogast sem erzekelek. Mi lehet a baj? Kenjem meg karbonpasztaval?
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #257721 üzenetére
koszi ranezek majd.
most huzzak rajta vagy eresszek ha a tulhuzastol is recseghet?andrisban: sztem nem a telobol jon, de majd ranezek.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz andrisbandi #257713 üzenetére
+Hasaggymeg: huztam kicsit a csavarokon, de semmi nem valtozott. Volt itthon fektisztito azzal probaltam behatarolni a hibat, csillaganyat finoman fujva semmi valtozas, stucni es a kormany talalkozasanal fujva semmi valtozas, majd az allithato stucni közepét fujva elhalkult. Szóval ott lesz a bibi, kikéne dobni a francba és rakni helyette egy fix stucnit, ugy sem allitom soha, asszem 10fokon van es 110 hosszu.
-
ReFleXx
addikt
Mar megint kilazult a kozepcsapagyam a vazban es kottyan, mar eljatszotta ezt parszor,legutobb vagy 500kmel ezelott huztam meg. Ilyenkor mindig lekell szednem a hajtókart, meghuzni a csapagyat es visszarakni a hajtokart. Mondjuk nem a lanctanyeros hajtokart szedtem le eddig hanem csak a masik oldalit, de csak az egyik oldal meghuzasa mindig megszuntette a kottyanast.
Minket hajtokart le kellene szednem es ugy meghuznom a kozepcsapagyat? ez meg a negyszogtengelyes, nyomatekkulcsom nincs, nah meg az egyik hajtókarban a menet nagyreszet mar jol elnyirtam a leszerelesekkel,.ezert is utalom ezt a negyszogtengelyes megoldast...2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz flash- #257899 üzenetére
nagy respect - az asszonynak - ugy ha tenyleg alig bringazik azert megterhelo lehet azaz 1 napos 200km, ha nincs megszokva a nyeregben ules, stb. Mondjuk ha 40 kilo vasaggyal akkor talan nem töri fel ugy a nyereg a hátsót, de ebben most nem vagyok biztos, de szamithat a súly.
-
ReFleXx
addikt
válasz MPowerPH #257887 üzenetére
+andrisbandi & Hasaggymeg
danke, vettem egy menetrogzitot, azt neki esek. volt itthon loctite 542 ami lehet h jo lett volna, igaz az inkabb menettomito hidraulikahoz, de ir finommenetet is es kozepes szilardsagu az is
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #257913 üzenetére
belso nutos muanyag cseszet? nem vagom mire gondolsz.
egyebkent szetszedtem teljesen, mindket hajtokar le, a lanckerek oldalan is laza volt a kozepcsapagy, kitisztitottan a vazban is a menetet meg a kozepcsapagyon is, kapott egy kis zsirt menet belseje meg a menetvegere egy kis menetrogzito ment es jol meghuztam mindket oldalon. remelem egy darabig nem lazul le.
-
ReFleXx
addikt
Hasaggymeg: Arra a muanyag porvedore gondolsz kozepen? Az nincs kontaktban a menetrogzitovel.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz chubby2o6 #258974 üzenetére
egyebkent egy lancszakadas mennyire gyakori? tud elojele lenni? tulhordott/tulkopott lanc szokott szakadni vagy egy meg nyulasmero szerint is egszseges lanc random elszakadhat?
csak azert kerdem, mert ugye szoktam neha nyeregbol kiallva , elore dolve erobol taposni, ilyenkor mindig eszembe jut hogy ha most szakadna el a lanc akkor lehet le kellene mondanom hogy valaha legyenek gyerekeim2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz balintbaba #259052 üzenetére
az jo musor lehetett gondolom ki voltal allva a nyeregbol, lett valami bajod?
-
ReFleXx
addikt
válasz Dark Archon #259357 üzenetére
nem tudom mire gondolsz, én ezt alza app vásárlás historybol csak screenshotolni tudtam, illetve chubby elottem kuldte az alzas linket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest