Hirdetés
- Hiányzik a gamer érzés
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Városi kerékpáros ingázáshoz (kb napi kétszer 10-15 km átlagban) keresek téli nadrágot. Jelnleg/eddig normál farmerem hordom aláöltözettel (jager alsó), de nem a legkíműveltebb megoldásnak érzem, 3-4 fok alatt pedig már ez is kevés. Ezért gondolkozom azon, hogy akár minden áron megoldom, de inkább átöltözöm amikor beérek melóba/egyetemre, mert nem szeretném hogy a hidegtől az ízületeim fázzanak és később para legyen belőle. Szóval néztem (nyilván) a dekás cuccokat, és láttam ezt: Van Rysel RACER XTREM Ennél olcsóbbak nem igazán hatásosak már 5 fok alatt, ahogy olvastam, de inkább 8-9 fokig jók.
Ez már jó ajánlatnak számít ma, hogy egy dekás téli bicós nadrág 30 ezró? Vagy van ezen az áron jobb is? Néztem a használtakat is, de a méretproblémák és kétes előélet miatt téli nadrág esetében lehet nem kockáztatnék. Van már egy bringás, kantáros Btwin hosszú nacim már régebbóta és szeretem mert jól bírja és 10 fokig jó is.
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz Wombath #272802 üzenetére
Köszi! Ez nem lenne elég önmagában is, több réteg felvétele nélkül ingázáshoz is vajon?
Hasaggymeg
Nem kopott jobban mint bármilyen bringás naci? Illetve nem csúszott le tekerés közben? (volt ilyen élményem nem kantáros bringa gatyával anno)Dark Archon
Holokolot fel lehet próbálni valahol?velizare
Köszi a tippet! Igen, a túragatya jó irány lehet, ha nem kopik ki túl hamar a nyeregben üléstől.[ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz Hasaggymeg #273330 üzenetére
Nekem egy Camper Chasis-t talpaltak újra teljesen, mivel kilyukadt a gyári. Mindez közel 2 éve Bp-en a IX. kerületben, Vibram talppal. Szerintem a talp tovább fogja bírni mint a cipő bármelyik másik része. Ráadásul tök normális áron.
meg
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok! Nincs valamelyikőtöknek egy felesleges, eladó, nem kellő Shimano sm-pd 22 adaptere SPD pedálokhoz, amivel taposó pedálként lehetne kiegészíteni azt? Egy ilyen: [link] Ha lenne, akkor írjatok privátban, vevő lennék rá!
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz Dark Archon #276501 üzenetére
Milyen a decathlonos? Lehet már nem kapható? Nem találom az oldalukon.
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz Dark Archon #276535 üzenetére
Az igen, szép találat, köszi! Elvileg UK-ben is van még egy darab.
Most végül rendeltem aliról, úgy tűnik megszerezték a Shimano fröccsöntő szerszámát, mert ugyanazt árulják.meg
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
nagy eséllyel rendelnék a közeljövőben bike24-ről Budapestre. Van aki szintén hasonlót tervez? Összeállhatnánk postaköltség osztozás mellett. Írjatok privátban, ha érdekel!
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz peugeotmate #292427 üzenetére
Szóval nincs senki, aki bike24-ről rendelne Budapestre mostanában?
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz peugeotmate #292427 üzenetére
Senki többet harmadszor, aki Bike24-ről rendelne Budapestre?
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz peugeotmate #294285 üzenetére
Kicsit elhúzódik a Bike24 rendelésem, szóval aki szeretne csatlakozni Budapestről, az még mindig megteheti hogy csatlakozik és elosztjuk a csomagköltséget! Privátban írjatok.
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz peugeotmate #297002 üzenetére
Sziasztok,
szeretnék hátsó (10 hátul, elöl 3 tányér van) sort és láncot is cserélni a Cube Nature Pro bringámon júniusban. Mit ajánlotok? Főleg tartóssági szempontból, bike 24-ről rendelve.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
viszonylag sürgős és fontos dologban kellene segítség. Úgy tűnik, hogy a Shimano FC-T551 hajtóművemen elkopott a legnagyobb és középső tányér fogazata. Nem akarom az egész hajtóművet cserélni, csak a lánctányérokat, viszont azok kb beszerezhetetlenek. Mit gondoltok, cserélhetőek a tányérok a Shimano FC-T6010 megfelelő tányérjaira? Könnyebben beszerzhetőnek tűnik, pl. Illetve FC-T671 lehet kompatibilis az FC-T551-el?Ha láttok itthon 48-as és 36-os tányért az FC-T551-hez, akkor ne tartsátok magatokban!
Köszi előre is!![ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
felraktam az Elops 500-as dekás csomagtartót a Cube-omra. Azért van egy terpesztése, de ez így rendben van, nem? Néztem, hogy ezt a rögzítő pontot használta 2013-ban a Cube a trekkingeken is a csomagtartóhoz. Enyém is ez az évjárat csak ez egy cross bicó.(Felül még nem rögzítettem, azt ne nézzétek. ) Szóval: jó ez így, ugye?
meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest