Hirdetés
Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Manitou #48460 üzenetére
Azok szép idők voltak, úgy emlékszem ekkor tájt volt egy CC világkupa futam csillebércen! Az mekkora élmény volt. Ott szurkoltunk a haverokkal. Még arra is emlékszem, hogy volt ott egy olasz kerékpáros nő, Paola Pezzo-nak hívták. Nagyon csinos nő volt, olyan seggel, hogy majd beszartunk. Bringások között ritka az ilyen, egy eredményes, erős kerékpáros lány általában eléggé fiús megjelenésű. Én legalább is nem sok jó nővel találkoztam a kerékpár sportban. A másik emlékezetes esemény azokból az időkből amikor 1995-ben elmentünk Kaprun-ba egy Downhill világkupát megnézni. Láthattam Missy Giove-t élőben! Az egy olyan elvetemült nő volt, hogy sok férfi downhill-est megszégyenített!
Steve Peat - Kaprun 1994 GT RTS 3 kerékpárral! Érdemes megnézni a bringájában az első telót, mozgott vagy 5 centit. A tempó mai szemmel nézve vicces, na de azzal a géppel és azon a pályán szép teljesítmény!
Cap D Ail World Cup 94 Nicolas Vouilloz egy GT LTS 3 bicajjal!
Steve Peat 1998 4 év alatt kicsit fejlődött a kerékpárja és a tempó is elég tisztességesre nőtt!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- EVGA RTX 3060 Ti FTW3 Ultra 8Gb dobozos
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Samsung Galaxy tab A 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest