- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Nem találok jobbat, mert a környező országokat is mutató képen abszolút kivehetetlen MO. Hacsak rá nem húzod valahogy a határokat...
-
Pá
addikt
köszönöm szépen, ez már most sokkal jobb, mint amire számítottam
nem említettem, hogy négyzet kéne legyen a kép, de mondjuk azzal nem sok mindent lehet kezdeni, mivel Magyarországnak ilyen alakja van
Majd körbevágom olyanra. Viszont nem tudom milyen forrásból csináltad, ha olyanból, hogy megvannak a körülötte lévő országok is, akkor azok ott maradhatnának és nem lenne túl nagy üres tér körülötte, amikor négyzetre szabom a képet. ha nem, akkor nem baj, ez is jobb már, mint amilyenem eddig volt 
szerk: a színezés annyira nem fontos, mert úgyis be fogom lilázni az egészet

-
Pá
addikt
Szóval, egy műhold szerű kép kéne felülnézetből Budapestről vagy Magyarországról. Esetleg lehet Közép-Európa, vagy Európa is, ha az első kettő nagyon nem megy.
Annyi a trükk, hogy nem fénykép kéne, hanem rajzolt, vagy rajzfilmes hatású. Lehetőleg lilás árnyalattal, bár ezt utóbbit el lehet érni színezéssel is, szóval nem alapfeltétel.
ilyesmi látványvilágra gondoltam, tehát ha pl ez a Föld, akkor hasonló kéne a mi térségünkről is.
Ha olyan csicsás nincs, akkor jobb híján egy ehhez hasonló egyszerűbb is megteszi.
köszi mindenkinek előre is
-
Pá
addikt
Ebben a topicban segíthetnénk egymásnak képeket keresni több szem többet lát alapon. Nem találtam hasonlót, remélem nem síklottam el felette.
Arra gondolok, hogy ha pl grafikai munkához, prezentációhoz stb kéne valami kép, tudod is, hogy mi az elképzelésed nagyjából csak sehol sem találsz megfelelőt, akkor hátha majd itt.
Minjárt fel is teszem az első kérdést a következő hszben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Egyszerű kávé topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://img694.imageshack.us/img694/3391/hunp.th.png)
![[link] [link]](http://img846.imageshack.us/img846/8691/hun2s.th.png)