- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Aktív témák
-
Rover623
félisten
Ez nem a monitorod hibája.
A játék olyan felbontásban és/vagy képfrissítési frekivel akar dolgozni amit nem bír a monitorod.
1. tölstd ki a konfigodat plz...
2. keresd fel a VGA kártyádnak megfelelő topicot.
3. esetleg tedd fel a kérdésedet az Azonnali kérdések topicban
4. legközelebb ilyen kaliberű topicnak ne nyiss önálló topicot...használd a keresőt...
-
wilddog
tag
Sziasztok!
Az a gondom, hogy egy-két játék elindítása után, most ma történetesen az EUROPA UNIVERSALIS III. - nál egyszerűen elmegy a kép, és azt az üzenetet írja ki a monitor, hogy OUT OF SYNC. és egy bizonyos frekvenciatartományt 21kHZ - 70 kHZ. Utána pedig automatikusan kikapcsol a monitor. Ezt a hibát persze csak néhány játéknál csinálja, a többinél semmi hiba.
Mitől lehet ez? Hogy lehetne ezt megoldani?
A monitorom : ADI MICROSCAN V77 17''.
Volt már ilyen a KILLSWITCH-nél (remélem jól irom) is, akkor rákötöttem a videokártyát a TV-re is és a TV-n volt kép, a monitoron meg nem pedig úgy állítottam be a kártyát, hogy mindkét eszközön egyszerre mutassa az eseményeket.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Silver Shadow 128GB használt karcmentes gyári garancia 2028.12.19.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest