Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Üdv!
Mit lehet tenni, ha a Spyware Terminatornál hiányoznak az ékezetes betűk?

-
tomcsi23
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Visszaállítást kikapcsoltam - eleve, csökkentett módban irottam, frissítettem mindent. Elküldtem a HijackThis riportot a mailodra. Az első még a spywares-s (amit linkeltél) előtt, a 2. már az utáni állapot.
Az üzenetküldőt kikapcsoltam, azóta még nem jött ablak.
Lefuttattam a spyware-scant, talált is még 6 cuccost, de újraindítva már nem talált (persze, leirtotta előtte).
Most rendben tűnik, azt leszámítva, hogy akad még párszor, hogy nem találja az adott oldalt, csak 3-4-edik frissítésre.
Tűzfal most épp nincsen, tegnap felraktam a Comodo-t, de úgy beállt tőle minden, hogy pihentetem picikét.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi az eddigieket is
-
tomcsi23
veterán
Sziasztok!
Ezekkel a remek kis ablakokkal mit lehet kezdeni? [link] [link]
Lement már avast, ad-aware, spybot, meg ami itt a 690-691-ben olvasható is, de csak nyüzsögnek.
Valamint, észrevettem azt is, hogy a net úgy működik, mintha korlátozva lenne. Pl a tocsikba néhány képet nem hoz be, pár oldal csak részben nyílik meg, ftp-vel alig akar felmenni bármi is (lefele jön rendesen). Másik géppel rendben van, tehát nem a szolgáltató problémázik (ezúttal
).
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)