Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Végülis rájöttem: ha nem vagyok a neten, akkor csak annyit csinál, hogy a Kapcsolat Nélküli Munka v. Csatlakozás. Ha fenn vagyok, akkor az AVG (most már Avast!, mert felraktam, de mit sem ér) jelzi a vírust. Mikor töröltem az AVG-t, akkor viszont ilyen kamu-vírusÍrtós oldalakra juttatott el és mindenféle letöltéssel akart traktálni
. Tehát ha van irtó, akkor nincs gond, csal idegesítő az egész. Majd megnézem mind2 progit, csak az zavar, hogy már eddigi életemben legalább 15 fajta nyomvadt irtót próbáltam ki, és ami jó lenne, meg biztos irtaná, annak már lejárt a próbalicensze (kaspersky, avira).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- BestBuy topik
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Tehát ha van irtó, akkor nincs gond, csal idegesítő az egész. Majd megnézem mind2 progit, csak az zavar, hogy már eddigi életemben legalább 15 fajta nyomvadt irtót próbáltam ki, és ami jó lenne, meg biztos irtaná, annak már lejárt a próbalicensze (kaspersky, avira).