Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
Nem erről van szó! Szerintem egy kicsit félreértettük egymást! Soha senkit nem tarottam bunkónak anno, ha valaki kevesebb pénzt adott. És azt sem kell elfelejteni, hogy ez nem a napokban történt, de senki ne mondja azt, hogy amikor általános iskolába járt és locsolkodni ment a családján belül nem esett jól, ha kapott 1-2 száz Ft-ot egy-egy locsolásért! Gondolhatod, hogy én sem ebből a pénzből gyűjtöttem számítógépre, autóra és bringára!
A kisiskolásoknak szerintem teljesen erről szól a húsvét és ebben nincs semmi rossz, mert szerintem mindenki átesett ezen, és nem hiszem el, hogy volt olyan ember, aki ezért ne fogadott volna el pénzt, amikor még a 14et sem töltötte be!
Én nem szégyellem bevallani, hogy igenis a pénzre gondoltam kis koromban, amikor locsolkodni mentem! Évek óta egy fillért se lenne pofám elfogadni, inkább én viszek ajándékot, akihez átmegyek húsvétkor, és ez így van rendjén...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest