Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Nyulat
-
fekeandras
őstag
boldog vérnyulat mindenkinek...
-
Prof01
veterán
Én is Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
tomcsi23
veterán
Sok-sok locsolót a lányoknak, sok-sok tojást a fiúknak!
...és mindenki tolja magába a húsvéti finomságokat!
-
Algieba
őstag
Értelmetlennek tartom, hogy ünnepeket mondunk, amikor csak egy ünnep van, Húsvét. Aztán 50 nappal később van a Pünkösd. Tehát, egyetlen egy ünnepet tartunk most vasárnap és hétfőn.
Boldog és reményteljes Húsvétot kívánok mindenkinek!
-
Pubszon
veterán
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!!!
-
vedini
őstag
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek
hajnalba nagy hóesés volt itt veszprémben, legalább akkor már megmaradhatott volnaléceket a nyusziknak
-
KrAt
veterán
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek akit ismerek, és akit nem
-
dante3
addikt
-
Carline
őstag
Üdv!
Kellemes húsvétot mindenkinek!
Lenne egy kérdésem.
Tudja azt valaki közületek, hogy mit jelent az Urbi et orbi kifejezés?
Mindenfelé csak azt találtam róla, hogy ez egy áldás illetve, hogy csak pápa mondhatja, hirdetheti, de azt nem hogy ez mit jelent! -
Oliverda
félisten
-
ALI_G
veterán
Minjá itt a húsvét
hoztam nektek versikét
Szalonképesebbek:
Zöld erdőben jártam,
Berúgtam és hánytam.
Hírtelen rájöttem,
Itt a Húsvét, hát jöttem!
Itt állok reszketve,
Locsolni szabad-e?
Én kis kertész legény vagyok,
Locsolkodni járogatok.
Ha nem adnak garast,
Levágom a csupasznyakú kakast!
Odakint az Utcán az mondjátk a nagyok
Hogy ebben a házban hervednak a csajok
Én is mint az apám szeretem a nőket
és most eljöttem meglocsolni őket.
Zölderdőben jártam,
ettem, ittam, hánytam.
El akartam d'űni,
Nesze baz'meg kő'ni!
Rózsa, rózsa szép virágszál,
Szálló szélben hajladozzál.
Napsütésben nyiladozzál,
Meglocsollak, illatozzál.
Én kicsike vagyok,
A fogaim nagyok.
Adjanak egy kalácsot,
Hogy harapjak nagyot!
Locsolni jöttem, nem titkolom,
Szép szokás ez, úgy gondolom.
Múljon vizemtol a téli álom,
Bizony most én ezt kívánom.
Ha a hatása múlik is esztendore,
Ígérem, itt leszek jövore.
S nem adok az illendore,
Locsolok kérdezés nélkül, nyakra, fore.
E szép ajtón bekopogék,
Ha nem bánják, locsolkodnék
Öntök asszonyt lányával,
Várok tojást párjával.
Ha pedig sajnáljátok,
Mindjárt porrá áztok,
Mert kölni helyett
Vizet öntök rátok!
E szép házba nyitottam,
Nefelejcset találtam,
Nem hagyhatom hervadni,
Meg szabad-e locsolni?
Rózsavíz a kezembe,
Hadd öntsem a fejedre!
Cserebura nádikó,
Bújj elo te Nyuszikó!
Adjál tojást eleget,
Pirosat ám, de frisset!
Viccesebbek:
Odalent az utcán azt mondják a nagyok,
Hogy ebben a házban hervadnak a csajok.
Én is, mint az apám, szeretem a nőket,
Ezért jöttem meglocsolni őket.
Hosszú hajad,
rövid eszed,
meglocsollak,
észreveszed?
Húsvét táján édes szokás
A vödörrel locsolkodás
Nálam is van szagos kölni
Ha rádöntöm, meg fogsz ölni?
Van nálam egy kis pacsuli
Leloccsintom magát
Ha egy kicsi mázlija van
Szereti a szagát.
Zöld erdőben jártam
Dávid Ibolyát láttam
nem akart koalíciót kötni
Szabad-e lcosolni? -
Snoww
csendes tag
Szegény emberek itt filóztok meg magyaráztok 1másnak hogy az most nyul vagy medve egyépként lehet a sok nyalánkságtól nem tudtad megkülömböztetni a nyul alkatrészeit (Jólvan énsem vagyok ám kocka
) vagyis részeit 1mástól én nem is filóztam rajta inkább csurgottt a nyámal
Azé jó volt ez a húsvét is srácok és csajok,szerintem.
[Szerkesztve] -
Calibos
addikt
sok más esemény is képmutatás, nem kell ilyesmivel törődni, nem szavakon múlik hanem a cselekedeteinken, ha valaki segítségre szorul és ha módunk van rá, teszünk e valamit az érdekében! Ne csak verbálisan legyünk tettre készek!
A ''saját véleményem'' hogy az ilyen topikok úgy ahogy vannak, értelmetlenek.
Amúgy szar a hangulatod? egyszer lent, egyszer fent- ilyen az élet.
Én értékelem az őszinteséged és az azokét is akik kereken kiírják hogy nem kívánnak senkinek semmit! -
SzalaiG
addikt
Boldog Nyulat Mindenkinek!!!
-
Yeti910331
aktív tag
(Szeretem a Happy Tree Friends-et.
)
Kívánok én is mindenkinek boldog húsvéti ünnepeket.
Egyébként utálom a húsvétot, engem csak a pénz érdekel, amit kapok a locsolásért. -
rii
nagyúr
megnéztem egy-két happy tree friend animációt, és hát a eléggé elferdítette ma estére a jó izlésemet
pochéval mentem küldöfldre
külföldi pasi büdös kölnivel öntött le
mondja ezt egy magyar leány:
hogy a porchés nem vár reám
eljöttem hozzád hát most én
szebb vagy talán mint egy bányarém
de hogy az állpoton fokozzak
lépj elém, s mentem felpofozlak
vérvörös fejed kölnivel had' öntöm le
gyógyír ez a vérző sebekre
s ha felvisítasz az égető fájadalomtól
leöntek vödör vízzel: ez mindenért kárpótol
elnézést, de úgy látom, ezért a topikért már nem kár ... szerintem semmi gond nincs azzal, ha boldog húsvéti ünnepeket kivánunk. Ha csak azt tennénk, ami szívünkből jön, akkor vajmi keveset adnánk az embertársainknak. -
Digital
addikt
Hsz gyüjtés
Nézd már meg pls a nap/hsz arányom,szerintem ezt Te sem gondoltad komolyan
Az emberek tényleg nem gondolják komolyan az ilyen ''Boldog***'' dolgokat,a képmutatást meg már egy ideje útálom! Talán vannak még normális emberek a földön
A témát itt lezártnak tekintem,nehogy egy Mod még megharagudjon!
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
A mai világban már nem az számít, hogy igazán mit gondolsz, hanem az, hogy kimondod-e. Szerintem az esetek 90% nem mondunk szívből jó kívánságot másokban, csak nem akarunk bunkónak túnni, és ezért kimondjuk. Akkor az egész élet egy nagy képmutatás, és akkor ne szóljunk senkihez, ha csak saját magunk jó hírének érdekében teszük. Ha meg a hírünknél tartunk akkor ti minek írtatok bele a topicba, ha nem HSZ-gyűjtésre, illetve annak érdekében, hogy az a hír terjedjen el rólatok, hogy ti tréfát nem ismerő komoly úri emberek vagytok?
Boccs az off-ért! Ha el vagyon olvasva, akkor kéretik törölni! THX!
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
Igaza van Loveless kollégának,ez az egész egy nagy képmutatás!
-
Digital
addikt
Én meg senkinek sem kívánok semmit
!
-
Mr.Skyline
senior tag
KHÜK
hát ez nagyon LoL
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
amikor valaki beírta elsőként kommentek nékül, azt hogy khük, aszittem, hogy csuklik, vagy meg akar fulladni ....
-
Mr.Skyline
senior tag
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek itt a PH!-n
!AMD forever! -
törölt tag
Húsvét. Ismét egy remek alkalom arra, hogy erősítsük pozíciónkat. Merthát mi másért is írkálnánk ebbe a topikba, minthogy mutassuk: jó fejek vagyunk, közösségi emberek vagyunk, és szívünkön viseljük, hogy embertársunk (fórumtársunk) húsvéti ünnepei jól telnek-e.
Ezt mondjuk: ''kellemes húsvéti ünnepeket kívánok''. De hát legyünk őszinték, az itt fórumozók 99%-a szarik rá, hogy a többieknek milyen a húsvétja. Én sem vagyok ezzel másképp, örülök ha a saját húsvétomat megúszom, komoly másnaposság és különösebb balhé nélkül.
Éppen ezért magamnak kívánok kellemes húsvéti ünnepeket, nektek pedig, kedves fórumtársaim, kívánom hogy nyíljon ki a szemetek, és ne a csordát kövessétek, hanem járjátok a saját utatokat. -
Whaskes
senior tag
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
-
Remington
őstag
K.H.Ü.K. (Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok)
szerk.:Vazz most látom hogy írták előttem.Francba..
[Szerkesztve] -
raczger
őstag
Mindenkinek kellemes Húsvétot kívánok.
az nem hülyeség, h húsvéti ünnepeket??? a húsvét az egyesszám.... -
Scream007
őstag
KHÜK
-
tiv61us
őstag
-
The DJ
addikt
ööööö mijaza Húsvét?
Komolyra fordítva a szót: Kellemes Húsvéti ünnepeket mindenkinek, egyetek sok nyulat és tojjatok tojásokat -
norbiphu
őstag
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!
Most keltem fel és már gurulok, kicsit sok sonka, tojás és kalács került belém.
-
rii
nagyúr
nekem pénteken szóltak, hogy ne jöjjek hétfőn, mert húsvét
amennyire képben voltam a dátumot illetően, kb annyira szeretem és tartom meg, illetve tartottam meg eddig is ezt az ''ünnepet''
kellemes hétfői otthon maradást, és ne a gép előtt rohadjatok, fene' a pofátokat.
takarodjon ki mindennki a szabadba friss levegőt szívni, kockafejűek. -
burgatshow
veterán
Nálam a húsvét egyet jelent a végtelen mennyiségű, két pofára való zabálással és az alvással. Ja és a Lannal!
A többi nem szokott érdekelni...
Bódog nyulakat! -
Hasek
Közösségépítő
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok minden kedves usernak, a férfi nemü usereknek sok csoki tojást, és a kevesebb létszámú, viszont nagy becsben tartott női userenek, pedig megannyi locsolót.
[Szerkesztve] -
Snoww
csendes tag
-
ladybug
őstag
Pfúj, gusztustalan vagy.
A locsolókat kiküldöm, sőt be sem engedem. Utálom a kölniszagot. Meg ne merjen vki locsolni, mert...Még szerencse, hogy a nagyobbik lányunkban is ösztönösen megvan a locsolóktól való irtózás.
A fasziknak meg miért kellene sok p...? Egy legyen, de ahhoz legyenek hűségesek, és viszont.
Amúgy kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek. -
Mosqu!to
addikt
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!
-
Kain
senior tag
Menjen mindenki locsolkodni!!!!
-
_az
senior tag
mi a fene, má húsvét van... mit nekem húsvét, kvantummechanika zh basszus tanulhatok, mint bagoly!
-
I_Am
veterán
Bővebben: link talán itt?
-
X@b3e
addikt
Olvastam a neten vhol egy Szalacsis locsolóverset, de nem találom sehol
Vmi ''az ellen nem véd'' a vége... Nem ismeri vki
-
RIV
tag
válasz
CounterBoci #43 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok túl öreg. De mikor még én jártam az ismerösökhöz, nem csak a rokonokhoz, akkor még 10-20-50 ft-ot kaptunk. A nagyiktól 100-200-at. Ha valaki 1000-2000-et összeszedett az már nagy szó volt.
-
törölt tag
Mikor nyit twollah topicot, hogy utálom a húsvétot?
-
ponti_ak
addikt
...egy topik feléled, avagy:
BOLDOG HÚSVÉTOT MINDEN KEDVES PH!-TÁRSNAK!
ponti_ak
MOD:
UI:...remélem a PH-s nyuszi tojik majd nekem VGA-kártyát...(.. nem érdekel az se, ha aranyeretkap tőle..
)
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Én kiskoromban még utáltam is ha locsolkodók jöttek, mert mindig az én húsvéti ajándék csokitojásaimból kaptak az illetők.
-
Nimrod
addikt
Ez a házalós dolog csodaszép, pl. amikor újjév első napján alunnál, de már hajnalban vadidegenek csöngetnek, hogy BUÉK meg koccintsunk...
De ez a pénzkunyizós dolog aranyos lehet. Hogy írja be az adóbevallásába az ember?
Húsvéti locsolkodás - kiadás: 2.000 HUF bevétel: 20.000 HUF
Egyébként meg ássa el magát mindenki, akinek a húsvét annyit jelent, hogy leönteni a lányokat vödör hideg vízzel és utána tartani a markát. -
simonzé
addikt
-
acer_
aktív tag
válasz
CounterBoci #43 üzenetére
ja, a beb*szás
Nagybátyámnak még mindig nem nőtt be a feje lágya.. (pedig elmúlt már 50)
Még mindig jár locsolni, és annyira beáll, hogy na.
Most is volt. Ja, taxival jött, a kocsit már a 2. ember után letette.. Saját bevallása szerint ~2liter bort ivott (ezt itt nálunk mondta, és utána még ment máshoz is...) -
CounterBoci
senior tag
sajnos ez igy van. pl rokonoméknál jön haza srácuk, virul a feje hogy keresett 17000-et. ha nem mutatja el se hiszem. aztán jön egy tag, nem akar inni semmit, mert mondja hogy tavaj sem jutott el az anyósáig ugy beb@szott beszorult egy kerités meg egy fa közé.
jo kis ünnep ez a húsvét. haszonlesés meg beb@szás. -
acer_
aktív tag
én kétszer locsoltam körbe a ''rokonságot''. Elfogdtam a pénzt, mert elfogadtam. De a második után elegem lett.. nem tetszett már eleinte sem ez a szokás. És sose tartottam a markomat, határozottan emlékszem, hogy reflexből adták..
lehettem vagy 9 éves, tényleg
mod: de vadidegenhez soha nem csöngettem be. ~5 közeli rokont szoktam meglocsolni..
még kisebb koromban sem lett volna arcom idegenekhez becsöngetni..
most jut eszembe, ennél már csak az a jobb, amikor ugyanezek a kisebbségiek jönnek újévkor is, mindenféle jókivánságokkal, a markukat tartva..
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
Szívesen vissza nézném 1-2 álszent ember múltját, amikor 9 évesen meglocsolja a nagyanyját és vigyorogva tartja a markát, miközben a nagyanyja oda adja neki a 100Ft-ost
Nem hiszem, hogy egy kisfiúban annyi tartás lenne, hogy ilyen fiatalon felfogná miről is szól az ünnep. Amennyiben soha nem kapott pénzt locsolásért, esetleg nem fogadott el pénzt vszínű gyerekszobája sem volt...
A télapótól se fogadta el a csokit, visszautasította azzal a kijelentéssel, hogy nem létezik, csak a marketingesek találták ki -
tomcs
őstag
ize.. ez a penztarhalos dolog tenyleg van? ez nekem most kb olyan szintu ize mint amikor megtudtam hogy nincs telapo...
nekem a husveti locsolas mindigis arrol szolt hogy ez 1 gesztus, szal latogatas, elbeszelgetes, legkisebb csokitojas mert megiscsak ugy van a szokas hogy vmi ajandek kell. esetleg kaja, ha nem kocsival vagyok koccintas stb. penzt max kozeli csaladtagtol (anyam, nagyanyam, stb) szoktam kapni de azt is olyan mertekben hasznalom fel sajat (buli, szgep) celokra mint barmi mast, mert sajat keresetem csak az osztondijam van, ami azert megelni nem eleg, a mostani husvetbol pl berletet fogok venni. de az hogy idegen ismerosokhoz vagy tavolabbi csaladtagokhoz penzert.. haaaaaat... -
Damage
senior tag
Ne haragudj, hirtelen elfelejtettem, hogy Skandináv földön jársz. Norvégia, ugye? Szép hely az ''ezer tó országa'' szomszédságában
Nem hiszem, hogy csak a kisebbségbe tartozó emberkék járnak locsolni (ez alatt nem azt értem, hogy idegenekhez, boldog/boldogtalanhoz becsöngetni). A családot emlegettem. A család nőtagjait illik meglocsolni, főleg addig, amíg ''fijatalka'' a fiúgyermek! Legalábbis engem így neveltek anno, hogy ezt így illik (a nevelésben nem volt benne, hogy a pénzt el kell fogadni, de ezt természetesnek vettem kiskoromban, hogy elfogadom). Nem azt mondtam, hogy a 14 éven felüli ''nagy lovak'' járjanak locsolkodni és fogadják el a pénzt, sőőőt, egyenesen erre utazzanak! Ezzel már tényleg nem értek egyet, és ehhez valóban pofa kell! Én emléxem, hogy anno 2, max 3 ezer Ft-ot gyűjtöttem össze locsolkodásból és akkor már azt hittem enyém az egész Föld, annyi pénzem van! Hozzá teszem, hogy szép nagy családom van, sok rokonnal és mindegyikkel nagyon jóban vagyunk, rendszeresen látogatjuk egymást! És igenis nagyon szerettem ezt az ünnepet a pénz miatt, pedig elhiheted, hogy akkor sem és most sem vagyok rászorulva annyira a pénzre! (az elmúlt 9-10 évben csak anyukámat, barátnőmet, barátnőm anyukáját locsoltam meg, persze nem fogadtam el semmi ''ellenszolgáltatást'', kivétel a barátnőmtől plüssállat + ilyenek, amit céltudatosan nekem vett az ünnepekre, de az alap, hogy én is veszek neki húsvétra is valami apróságot)
OFF Szerk: az ünnepek jelentése az évek múlásával új értelmet nyertek nálam. A vallási ünnepek ún jelentéktelen szabadnapok lettek. Márc. 15 és ''társai'' nemzeti ünnep, amire tényleg megpróbálok visszaemlékezni, megnézni a TVben az ide tartozó műsorokat és olyankor büszke vagyok, hogy magyar vagyok. A karácsony az egyetlen ünnep, ami eredetileg vallásos eredetű, de nem emiatt tartom meg. Sokkal inkább a szeretet ünnepének tartom!
ON
[Szerkesztve] -
Ekváádor
őstag
Én is kellems húscéti ünnepeket kívánok!
(bárlehet, hogy elkéstem egy picit
)
-
Mazka05
őstag
Én csak családtagot locsoltam mert nem kellet mennem messzire
a Srác aki végigjárja pénzszerzés széljából az utcát
(de csak a maradékot sozák rá
-
tildy
nagyúr
Itt nem szokás locsolni...Az otthoniaknak meg kicsit messze lettem volna...
Jut eszembe még valami:nálunk otthon a kisebbségiek szoktak házról házra járni , hátha ad nekik valaki pénzt...Általában csak a legkissebb csokitojást kapják s morognak...Egyébként a családban nincs már kisgyerek, és nekem fiútesóm sem volt, így csak annyit tudok mondani hogy 4-5 éve az a 1-200ft nem annyi volt, hanem 500-1000 forint, ha nem több.Ált. iskolából meg még arra emlékszem hogy a fiúk ilyen 10 ezret szedtek minimum össze
[Szerkesztve] -
acer_
aktív tag
hát, nem tudom.. én nagyon nem kedvelem a husvétot, a locsolkodást, meg ezeket az ''ünnepeket''..
Egyik nap el is röhögtem magam, mikor a postán vki igy köszönt: kellemes ünnepeket.. (gondolom magamban: 'anyád.. milyen ünnepeket? karácsony van, bazz?!' jót röhögtem, és továbbmentem..)
Nem vagyok keresztény (nem tartozom egyik valláshoz sem), ezért számomra semmit nem jelentenek ezek az ünnepek..
Ki is maradok belőlük, ha csak lehet..
Viszont van egy pár szabad nap, és ahogy vki már mondta előttem, végre kialszom magam, és egy nagyot zabálok... ennyi -
Damage
senior tag
OFF
A karácsony szerinted miről szól a kisgyerekeknek? nehogy azt mondjátok, hogy a szeretetről! Fel sem fogják a kisgyerekek, hogy mit takar ez a fogalom! Igenis arról szól nekik, hogy milyen ajándékokat kapnak a ''Jézuskától/télapótól'' Csak arra vágynak, hogy minél szebb/jobb ajándékokat kapjanak, és csak ezért várják ezt az ünnepet. Aki ezzel nem ért egyet, az nézzen jól magába és gondolkozzon el arról az időről, amikor kisgyerek volt! Jobb esetben mindenkivel így történt, ha mégsem, akkor sajnálatos gyerekkora volt
ON -
Damage
senior tag
Nem erről van szó! Szerintem egy kicsit félreértettük egymást! Soha senkit nem tarottam bunkónak anno, ha valaki kevesebb pénzt adott. És azt sem kell elfelejteni, hogy ez nem a napokban történt, de senki ne mondja azt, hogy amikor általános iskolába járt és locsolkodni ment a családján belül nem esett jól, ha kapott 1-2 száz Ft-ot egy-egy locsolásért! Gondolhatod, hogy én sem ebből a pénzből gyűjtöttem számítógépre, autóra és bringára!
A kisiskolásoknak szerintem teljesen erről szól a húsvét és ebben nincs semmi rossz, mert szerintem mindenki átesett ezen, és nem hiszem el, hogy volt olyan ember, aki ezért ne fogadott volna el pénzt, amikor még a 14et sem töltötte be!
Én nem szégyellem bevallani, hogy igenis a pénzre gondoltam kis koromban, amikor locsolkodni mentem! Évek óta egy fillért se lenne pofám elfogadni, inkább én viszek ajándékot, akihez átmegyek húsvétkor, és ez így van rendjén... -
Alvin_ti4200
félisten
Kellemes húsvéti ünnepeket minden kedves PH!-snak
-
Jarlaxle
senior tag
Én is csak a családtagokat locsoltam meg, nem igazán érdekel engem a húsvét.
Viszont mindig nagyot röhögök amikor a szomszéd srác végigjárja az utcát pénz szerzés céljából. Már az egész utca megszokta. Láttam amikor hazafelé ment ,kezében pirostojásokkal és csokinyuszikkal, és káromkodott hogy mér nem kapott pénzt. -
-
Damage
senior tag
Kicsit durvának érzem ezt a hozzászólást!
Emléxem én még arra az időre, amikor ugyanígy gondoltam a húsvéti ünnepekre. Egy fiatal fiú, akinek nincs saját keresete, és hozzászokott hogy húsvétkor pénzt kap, szerinted mire gondoljon ilyenkor? Én bevallom, hogy nekem is ez volt régebben a véleményem erről az ünnepről. Kapjak minél több pénzt
Persze ez megváltozik, amint az embernek saját keresete lesz, de szerintem ebben semmi rossz nincs!
Ui.: szégyelljék magukat a fiú ismerőseid, akik nem vették a fáradtságot, hogy meglocsoljanak Téged! Így egy kicsit együtt tudok érezni veled, hogy mások öröme elrontja a jó kedved... -
tildy
nagyúr
válasz
.:InnoMan:. #15 üzenetére
Hát a húsvét nem erről szól.Elég szomorú , hogy neked igen.Dehát gyerek vagy még...
Na szóval engem nem locsolt meg seni, sőt programoztam az ünnepek alatt -
Beck18
tag
válasz
.:InnoMan:. #18 üzenetére
Mi évről évre járunk locsolni a baráti társaságban lévő lányokat, ma is 2 autóva, mentünk 6an, vödör vízzel, 12 szódával. Elég szép műsort csinálunk, 6ból 4en szépen isznak is, én a sofőr szerepét vállalom ilyenkor
-
stpotty
tag
Én nem szeretem a húsvétot, a locsolás is csak a barátnőmre terjedt ki. Viszont arra nagyon jó alkalom, hogy teleegyem, és kialudjam magam.
szerk:kellemes nyulazást mindenkinek
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
Barátnőmet reggel kiöntöttem az ágyból egy szódásüveg segítségével. Ezzel véget is ért számomra a húsvét
Persze a vizes ágyhuzat miatt leszidtam! Számomra nem jelent többet az egész húsvét egy szabadnapnál. Ennek ellenére kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
.:InnoMan:.
senior tag
Én se húztam le őket ők maguktól adnak ha nem is kéred!
Végülis mit kezdjek a piros tojással,utálom a tojást,főleg amikor utoljára láttam a Jackasst....
Egyébéként a Húsvét már nem a ''piros tojás hímes tojás'' -ról szól!Nem mindenki az HUF-ra hajt!?Persze vannak kivételek!
Ez az én véleményem!
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
válasz
.:InnoMan:. #13 üzenetére
Minek húzzam le az ősöket?
Erről szólna a húsvét?
Hát kösz, de kösz nem!. -
Som@
őstag
válasz
.:InnoMan:. #10 üzenetére
Most mit bonyolítsam túl a dolgot?
-
Bálintosz
senior tag
válasz
.:InnoMan:. #1 üzenetére
Buldog Húsvét-ot kivánok mindenkinek!
Én rühellem a locsolkodást, mert csak... 1edül anyámat locsoltam meg, nekem az is elég volt!
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
én maradok a frappáns ''tik-tök öntök''-nél.
-
Som@
őstag
Én sehol nem voltam és senkit nem locsoltam meg.
Jövőre sem megyek sehova és senkit nem fogok meglocsolni.
Ilyen egyszerű! -
senior tag
Egyébként ki milyen verset mondott?
Én nem nagyon mondtam!
Ez legyen egy up! -
Loretto
veterán
válasz
.:InnoMan:. #2 üzenetére
naggyon mókás
-
Loretto
veterán
én pl. nem szeretek locsolkodni.
de én is kivánok hasonló jókat mindenkinek.ld:aláirás
[Szerkesztve] -
senior tag
Itt van a húsvéti ''vérnyulam''
[Szerkesztve] -
senior tag
Most végeztem a ''locsolással''!
Remélem jővőre is el fogok menni locsolkodni!
Egyébként kinek hogy sikerült a Húsvéti locsolkodsás?Összefoglalva:Nekem jól sikerült!
Ja és Kellemes Húsvéti ünnepeket mindenkinek!
Üdv
InnoMan
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest