Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Vandit.
addikt
Mondjuk nehéz nem beleszőni,de meg lehet oldani.
Én sem járok sűrűn,viszont ha már TB-t fizetek,a semmiért ne kelljen már fizetnem.Van aki nem fizet és úgy ellátják az én adómból.Akkor vezették volna be,ha minden feltétel adott lett volna,nem így,hogy fizetünk aztán majd kialakul.Érdekes,ha jól tudom Szlovákiában egy év után eltörölték. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én sem járok sűrűn,viszont ha már TB-t fizetek,a semmiért ne kelljen már fizetnem.Van aki nem fizet és úgy ellátják az én adómból.Akkor vezették volna be,ha minden feltétel adott lett volna,nem így,hogy fizetünk aztán majd kialakul.Érdekes,ha jól tudom Szlovákiában egy év után eltörölték.