Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Vandit.
addikt
Itt nem is arról van szó kit ver földhöz,hanem arról,hogy jogos-e.Simán várhattak volna még vele addig,amíg nincs minden szabályozva,hogy kinek mikor nem kell fizetni stb.Ők maguk is vitakoznak akkor mi értelme?Az hogy több EU-s országban is van attól még nekünk nem kell követni a rossz példát.A másik az,hogy nem vagyunk olyan színvonalon,mint azok a bizonyos országok.
-
Vandit.
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azt még sem lehet írni,hogy le a vizitdíjjal
Amúgy igazad van,erről nem az orvosok tehetnek,viszont lázadhattak volna ellene,de nem tették,mert csurran nekik az adómentes pénzecske. 
-
Vandit.
addikt
Mondjuk nehéz nem beleszőni,de meg lehet oldani.
Én sem járok sűrűn,viszont ha már TB-t fizetek,a semmiért ne kelljen már fizetnem.Van aki nem fizet és úgy ellátják az én adómból.Akkor vezették volna be,ha minden feltétel adott lett volna,nem így,hogy fizetünk aztán majd kialakul.Érdekes,ha jól tudom Szlovákiában egy év után eltörölték. 
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
Viszont ez most egy központi téma,mert nagy a felhajtás körülötte.A politika topikban meg nagyon összefolyik a sok téma.Felesleges,mégis ide írtak nem oda,mert ez mindenkit érint és van róla véleménye.Na mind1 akkor zárják be,azt hittem ez jó téma.
Akkor legyen nagy autós topik és abban legyen minden autós téma.forma-1,milyen autót vegyek stb.nem?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
Nem értem miért kell bezárni,hiszen Én nem a politikáról beszéltem,hanem a vizitdíjról.Ilyen alapon minek van fogyjunk le és gyúrosok topik külön.azt is meglehetne egy topikban tárgyalni.a Pholitika-ban nem lehet konkrétan megbeszélni szerintem.Remélem ezért nem bannolsz.

Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Keresünk dokkolókat
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest